Se tillgänglighet

Välkommen till Hotel Riverton

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt hotell ett stenkast från Göta Älv och Göteborgs hamninlopp. En kort promenad från oss hittar du den livliga shoppinggatan Kungsgatan, många av Göteborgs största attraktioner samt den pittoreska stadsdelen Haga med många boutiquer och mysiga caféer. Följ länken för att uppleva mer av Hotel Riverton

Konferenser & Events på Hotel Riverton är alltid skräddarsydda efter våra kunders behov och önskemål. Eftersom vi är ett privatägt hotell med en dedikerad konferensavdelning är vi inte låsta genom standardiseringar eller procedurer och kan alltid anpassa oss efter dina önskemål och behov. Våra 18 konferens - och mötes rum kommer i olika storlekar och är utrustade med den senaste tekniken.

På hotellet finns två nyrenoverade restauranger som passar både för privata middagar eller affärsluncher. Riverton View Skybar & Restaurant ligger på 12:e våningen och har en spektakulär utsikt över Göteborgs hamninlopp året runt och vi vågar nog säga att det är en av Göteborgs vackraste utsikter!

Vår andra restaurang, Riverside ligger på andra våningen med en ljus och luftig inredning. Här serverar vi vår frukostbuffé på morgonen men är också tillgänglig för privata evenemang och konferensmiddagar.

Så oavsett om du är i Göteborg på en affärsresa eller för att utforska många av våra sevärdheter, strävar vi på Riverton efter att göra din vistelse hos oss, oförglömlig.

läs mer stäng