Boka här

Restauranger på Hotel Riverton

Oavsett om du vill njuta av en romantisk middag, fira en speciell dag eller anordna en konferens middag med kollegor, erbjuder Hotel Riverton i Göteborg mat och dryck för alla tillfällen

läs mer stäng
Fine Dining in Gothenburg - Hotel Riverton

Riverton View Skybar & Restaurant

På 12:e våningen hittar du vår View Skybar & Restaurant, här kan du avnjuta en av våra prisbelönta drinkar i baren eller upplev vår a la carte meny med svenska och asiatiska infusioner till en spektakulär utsikt över Göteborgs hamninlopp.


Vi serverar även lite lättare rätter och hotellklassiker som vår hemgjorda hamburgare och ceasar sallad som kan avnjutas i vår Skybar.

Restaurangen kan även abonneras för privat bruk eller för större middagar, kontakta oss för mer information.

Läs mer om vår a la carte meny nedan

Boka bord
Julbord på Hotel Riverton

Julbord

Vi börjar servera våra  julbord den 21 november. Kvällen börjar med lite glöggmingel och kan avslutas med fest i vår kongresshall för de som önskar!

För ett lugnare firande kan vi rekommendera vår julinspirerade 3-rätters lunch som även kan kombineras med en konferens. Eller varför inte prova på vår 4-rätters a la carte meny uppe i vår restaurang View med en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp.

Följ länken nedan för mer information och priser för våra julbord

Boka bord
Restaurant in Gothenburg - Hotel Riverton

Riverside

Njut av en frukostbuffé på morgonen eller lägg din konferens lunch eller middag i vår restaurang Riverside. Här serverar vi vackra rätter i en ljus och luftig atmosfär.

Riverside kan även abonneras för privata fester och arrangemang.

Den direkta anslutningen till vår Kongresshall med en kapacitet för upp till 300 personer, gör att restaurangen kan kombineras med kongresshallen för större event, nätverks träffar eller som dansgolv efter kvällens middag.

Se våra menyförslag nedan för mer inspiration!

Vid förfrågningar eller bokningar, kan ni kontakta oss direkt på +46 (0) 31-750 10 00 eller via email riverton@riverton.se