Konferens & Evenemang

För dig som planerar en konferens i Göteborg

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt affärs- och konferenshotell och hos oss finner du en av Göteborgs största konferensanläggningar med 18 konferensrum för upp till 600 deltagare, inklusive en studio avsedd för videokonferenser i HD. Våra konferensvärdar och tekniker utrustar och planerar rummen helt efter era önskemål och behov med allt från fika till teknik!

I samband med er konferens kan vi också erbjuda en konferenslunch eller eftermiddagsfika med vår hembakade kakbuffé i Restaurang Riverside.

Läs gärna mer om våra konferensrum nedan eller fyll i en offertförfrågan så hjälper våra konferensvärdar dig att planera din nästa konferens i Göteborg!
 

Konferensrum

Planerar du en konferens i Göteborg? Hotel Rivertons konferensavdelning har konferensrum för många olika evenemang. Vi kan ta emot upp till 600 deltagare och vårt största konferensrum kan ta upp till 300 deltagare. Vi är stolta vinnare av pris för bästa service.

Läs mer

Videokonferens

Wi-fi, Bluetooth och projektor är numera standard på vanliga konferenser. Hotel Riverton har, som första hotell och konferensanläggning i Göteborg, installerat två nya videokonferenslösningar med HD-video.

Läs mer

konferenspaket

Ta gärna del av våra konferenspaket och erbjudanden för konferens på utvalda dagar

Läs mer

Aktiviteter

Hotel Riverton har ägnat lite extra tid åt att skapa en rad aktiviteter som passar för alla smaker och evenemang. Allt för en lyckad konferens och positiv helhetsupplevelse i Göteborg! 

Läs mer
Galleryname:
Conference
Gallerycategory:
Public areas