studion

Beskrivning

Vår studio är verkligen en upplevelse. Den är utformad med harmoniska färger och utrustad med den senaste tekniken, främst användbar vid videokonferenser.

Trådlöst internet, bluetooth och projektorer är nu för tiden standardutrustning i ett konferensrum, men vad är nästa stora tekniska utveckling? Vi på Hotel Riverton i Göteborg vet! Det är därför vi, som första hotell och konferensanläggning i Göteborg, har installerat två nya lösningar för videokonferens där vi använder oss av HD-video.

Våra videokonferensenheter kommer från välrenommerade Tandberg company och använder sig av den senaste tekniken när det gäller videokonferenser. Knivskarp bild, suveränt ljud och mindre eftersläpningar är några av dess kännetecken. Enheterna är kopplade till en fast uppkoppling med dedikerad bandbredd, vilket garanterar bästa möjliga prestanda.

Vår videokonferensavdelning består av en fast och en mobil enhet.
Den fasta enheten är monterad i vårt nya styrelserum (studio), där hela lokalen har inretts för att klara de hårda kraven som en avancerad videokonferens kräver.
Den mobila enheten kan sättas upp i flertalet av våra större lokaler och lämpar sig för större sällskap, och i samband med utbildningar där gästtalare förekommer.

Styrelserummet är utrustat med lyxiga stolar och ett specialkonstruerat bord med en matt yta för att minimera reflektioner och på så sätt ge den absolut bästa videokvalitén. Styrelserummet lämpar sig bäst för 2-10 personer och konferensen kan givetvis bli inspelad och/eller direktsänd.

Lokaler

  • Projektor
  • Whiteboard
  • Blädderblock
  • Trådlöst internet
  • Nespressomaskin

För alla deltagare

  • Penna och papper
  • Mineralvatten

 

 

Kapacitet

  Yta Styrelserum
Styrelserum 2 33m2 10

 

Offertförfrågan

Företagsnamn


Förnamn


Efternamn


E-postadress


Telefonnummer


Mötet börjar

Mötet slutar

Antal deltagare


Önskas logi?

Meddelande


Galleryname:
Conference
Gallerycategory:
Board room