Videokonferens

Trådlöst Internet, Bluetooth och projektorer är numera standardutrustning på en vanlig konferens, men vad är nästa stora grej inom den tekniska utvecklingen? På Hotel Riverton i Göteborg vet vi! Därför har vi, som första hotell och konferensanläggning i Göteborg, installerat två nya videokonferenslösningar med HD-video.

Våra videokonferenslösningar kommer från det välrenommerade företaget Tandberg och är byggda med den senaste tekniken för videokonferenser.

High definition-video, kristallklart ljud och "face-to-face"-känsla är några av dess egenskaper. Båda våra system är anslutna till ett nätverk med en dedikerad bandbredd för att ge oss bästa möjliga kvalitet.

Vår videokonferensavdelning består av en fast och en mobil enhet. Den fasta enheten är monterad i vårt nya styrelserum/studio, där hela lokalen har inretts för att klara de hårda kraven som en avancerad videokonferens kräver. Den mobila enheten kan sättas upp i flertalet av våra större lokaler och lämpar sig för större sällskap och i samband med utbildningar där gästtalare förekommer.

Styrelserum/studio

Vårt nya styrelserum/studio är specialinrett för framtidens möten - videokonferenser. Det är lyxigt inrett med bekväma stolar och ett specialanpassat bord Studion lämpar sig för videokonferenser för 2-8 personer. Ert möte kan självklart spelas in och/eller sändas.

Mobil studio

Vår mobila studio kan flyttas och monteras i de flesta av våra större konferenslokaler, vilket gör den lämplig för användning av större grupper. Den mobila studion fungerar även bra om du vill sända ett möte för kollegor i andra länder som inte kan delta i mötet.
 

Galleryname:
Conference
Gallerycategory:
Board room