vanliga frågor

Har Hotel Riverton några parkeringsplatser?

Ja, vi har ett varmgarage med 14 bokningsbara platser fför 200 kr/dygn. Parkeringstillstånd krävs och erhålles i receptionen. Det finns också en lokal parkeringsplats i närheten av hotellet som accepterar mynt (svenska kronor) och flertalet kreditkort.

När kan vi checka in/ut?

Rummet står till ert förfogande från kl 15.00 på ankomstdagen. Detta innebär att incheck startar vid 15.00 men vi kan inte garantera att ni får tillgång till rummet exakt denna tid. Dock garanterar vi att ni har rummet senast kl 18.00. 
Rummet skall lämnas senast kl 12.00 på avresedagen.

Sommartid är utcheckning kl 11 och incheckning kl 16.

Hur sent kan jag avboka mitt rum?

Senast kl 16.00 samma dag som ankomst (lokal tid). Vid utebliven ankomst eller sen avbokning debiteras kostnaden för en natt.
Vid grupp- och konferensbokningar gäller särskilda regler, tala med bokningskontoret för ytterligare information.

Kan ni debitera mitt kreditkort om jag lämnar det vid bokningstillfället?

Nej, av säkerhetsskäl accepterar vi inte betalningar med kreditkort som inte har "registrerats" i vår kassa. Om ni önskar förskottsbetala rummet ber vi er kontakta bokningskontoret för ytterligare information.

Hur länge har bokningen öppet?

Bokningen är öppen mellan kl 08.00-18.00 på vardagar och stängd på helger. Bokningssamtal’därefter tar receptionen hand om.

Hur långt är det till Liseberg, Nordstan, Avenyn, Centralstationen?

Liseberg ca. 2 km, Nordstan ca. 500 m, Avenyn ca 850 m, Centralstationen ca 1 km.

Finns det något gym på hotellet?

Hotellet har inte något gym, men samarbetar med ett gym i närheten med god standard och bra priser. Du kan köpa träningstillfällen i receptionen.
På hotellet finns en relaxavdelning med bastu och bubbelpool.

Hur tar vi oss till hotellet från centralstationen/Nils Ericsson-terminalen?

Det är ca 15 minuters promenad från Centralstationen och Nils Ericson-terminalen.
Det går även bra att ta taxi eller buss. Vid resa med taxi har vi avtal med Taxi Göteborg (031-65 00 00). Vid resa med buss går buss 80 (mot Snipen) från Nils Ericsson terminalen och buss 60 (mot Masthugget) från Drottningtorget. Hållplatsen Rosenlund är den närmaste hållplatsen från Riverton. Gå över gatan och sedan snett upp till vänster där ni finner Hotel Riverton.

Hur tar vi oss till Hotel Riverton från flygplatsen?

Ta flygbussen från Göteborg – Landvetter Flygplats (Flygplatskod: GOT) och kliv av på hållplatsen Korsvägen. Därifrån tar du buss 50 mot Frölunda Torg och går av vid hållplats Rosenlund. Gå över gatan och sedan snett upp till vänster där du finner Hotel Riverton. Vid resa med taxi, vänligen använd någon av våra partners: Taxi Göteborg (031-65 00 00), Taxi Kurir eller Taxi 020. Priset är ca 350-380 kr. (Åk ej på taxameter!)

Finns det Internet på rummen?

Ja, samtliga rum har tillgång till vårt eget trådlösa nätverk. Vi har även ett par rum som har tillgång till Internet via bredbandskabel. Både det trådlösa och det fasta nätverket är kostnadsfritt för våra gäster.

Finns det AC på rummen?

Nej, våra rum har inte AC, men det finns fläktar att låna i receptionen.