Hotel Riverton - ditt hotell i Göteborgs city

Om oss

Hotel Riverton är ett fyrstjärnigt hotell i centrala Göteborg, beläget på gränsen mellan land och hav.

Vi kan erbjuda både affärs- och fritidresenärer en vistelse utöver det vanliga i våra 175 moderna rum och skräddarsydda hotell erbjudanden. För en längre vistelse har vi också 5 fullt utrustade lägenheter som passar bra för både större familjer eller affärsresenärer.

Hotel Riverton erbjuder även en av Göteborgs största konferensanläggningar med 18 konferensrum, inklusive en studio avsedd för videokonferenser i HD och för våra konferensgäster serverar vi även en buffe i vår restaurang Riverside.

Ni kan också njuta av vår a la carte menu med en oslagbar utsikt över Göteborgs hamn i vår  restaurang Riverton View.

Välkommen till Hotel Riverton- ditt hotell i Göteborg city!

 

What's on

Här hittar du alla nyheter om hotellet. Du kan även följa oss på Facebook,Twitter eller Instagram där du kan ta del av tävlingar, hotell erbjudanden och annat roligt.

Läs mer
 

 

Recensioner

Här kan du läsa vad våra gäster tycker och tänker om sin vistelse hos oss

Läs mer
 

 

Lediga tjänster

Här hittar du alla våra lediga tjänster, även om vi inte har några lediga tjänster är du hjärtligt välkommen att skicka ditt CV till oss

Läs mer
 

 

Parkering

Vi vet att det kan vara svårt att hitta parkering i Göteborg city, i vårt garage kan du förvara din bil säkert. Läs mer om hur du bokar här.

Läs mer
 

 

Relax

Ta en stund för dig själv, koppla av och njut av vår härliga relaxavdelning.

Läs mer
 

 

Galleri

Låt dig inspireras av vårt bildgalleri där du kan se mer av Hotel Rivertons hotellrum, restaurang och konferensrum i Göteborg

Se galleri