Boka här

Parkera din bil säkert på Hotel Riverton

Garaget är tillgängligt 24 timmar om dygnet och är enbart till för Hotel Rivertons gäster. Detta för att ditt fordon skall förvaras så säkert som möjligt. Antalet platser är begränsat, så boka din parkeringsplats tillsammans med din rumsbokning

Parkeringstiderna är samma som för rummet, vilket innebär åtkomst från kl 15 och avresa senast kl 12 och i händelse av avbokning, är vår policy 24 timmar före ankomst.
Kostnaden är 225 kr/natt för bil och 150 kr/natt för MC. Givetvis bokas platsen exklusivt för dig och du kan fritt använda bilen men ändå vara garanterad att platsen finns kvar.

Under sommaren är det tyvärr inte möjligt att ladda elbilar i vårt garage, men vi kan hänvisa till Göteborg Energis karta över laddnings stationer här.

Fyll i bokningsförfrågan nedan så kontaktar vi dig med en bekräftelse.

F o m 1 juni 2014 öppnar Göteborgs stad upp P-Arken för allmänheten med upp till 300 garage platser. P-Arken är en flytande parkeringsbåt som är förtöjd vid Skeppsbron, ett par minuters promenad från hotellet.
P-Arkens parkeringsavgift är följande:
kl.08.00 -22.00 16:-/tim
kl.22.00 - 08.00 2:-/tim

läs mer stäng

Välj fordon

INFORMATION Observera att detta är en förfrågan. Din bokning kommer att bli permanent när du får en bekräftelse från oss. Vänligen kontakta vår reception på 031- 750 10 00 om du har några frågor.