Hotellrum

Hotel Riverton har 175 hotellrum och 5 lägenheter som alla är utformade för både avkoppling och affärsändamål i centrala Göteborg. 

Våra hotellrum och sviter är inredda med en känsla för kvalitet och design som passar till alla tillfällen. Hotellrummen och sviterna är alla rökfria och fri tillgång till wifi. I alla rum ingår också 42" platt-TV med fri tillgång till Canal+, telefon, hårtork, vattenkokare, strykjärn och strykbräda.

Våra Premium hotellrum & sviter ligger på de övre våningarna med en fin utsikt över Göteborg och hamnen, där ingår också en minibar, Nespresso maskin, kassaskåp och morgonrockar. Vi har också investerat i din sömnkvalité genom att ha dörrar som stänger ute ljud och NightCove lampor som reglerar ljuset i rummen efter din sömn.

En underbar frukostbuffé och fri tillgång till vår relaxavdelning ingår alltid i boendepriset.

Kontakta oss gärna så hjälper vi dig att få ut det mesta av din vistelse hos Hotel Riverton!

Premium Juniorsvit

Premium Juniorsviterna är våra bästa rum - lyxigt designade med varma färger och varje detalj är gjord för att möta såväl företags som fritidsresenärers behov. 

Läs mer

Premium Dubbelrum

Premium Dubbelrummen är våra nyare hotellrum som är designade med varma färger och varje detalj är gjord för att möta såväl företags som fritidsresenärers behov. 

Läs mer

Superior Juniorsvit

Superior Juniorsviterna är inredda i modern skandinavisk design med högsta möjliga komfort och standard. Läs gärna vidare för mer information

Läs mer

Superior Dubbel-/Familjerum

Superior Dubbel-/Familjerummen är inredda i modern skandinavisk design med högsta möjliga komfort och standard. Denna rumskategori är även utrustad med en bäddsoffa, perfekt för familjer med barn.

Läs mer

Superior Twinrum/Dubbelrum

Superior Twinrum/Dubbelrum är inredda i modern skandinavisk design med högsta möjliga komfort och standard. Läs mer om rummen här

Läs mer

Superior Enkelrum

Superior Enkelrumen är inredda i modern skandinavisk design med högsta möjliga komfort och standard. De lyxiga badrummen har glashandfat specialtillverkade för Hotel Riverton i Italien.

Läs mer

Enkelrum

Enkelrummen kategoriseras som mindre rum och är inredda i modern skandinavisk design med högsta möjliga komfort och standard och passar bra för affärsresenären.

Läs mer

lägenhet

Hotel Riverton har fem fullt möblerade lägenheter som lämpar sig för långtidsboende, företagsboende eller familjer. Alla lägenheter har kök, matplats, badrum, vardagsrum med bäddsoffa och ett eller två sovrum. 

Läs mer
Galleryname:
Rooms
Gallerycategory:
People