Romantisk weekend

Boka en romantisk weekend i Göteborg för dig och någon du gillar extra mycket.

Lämna vardagen hemma och få lite tid att rå om varandra. Unna er ett glas bubbel eller två och passa på att sova lite längre. När ni checkar in väntar en flaska mousserande och tryfflar på rummet, så njut av kvalitétstid tillsammans och vakna upp till en härlig frukostbuffé på morgonen.

Vill du göra kvällen extra speciell, rekommenderar vi ett besök till View Skybar & Restaurant på våning 12. Du kan enkelt boka ett middagspaket genom att lägga till önskat paket till din rumsbokning. Välj först rumskategori och sedan de tillval du önskar. 

Erbjudandet inkluderar

  • En övernattning i valfri rumskategori
  • En flaska mousserande vin och chokladtryfflar på rummet
  • Tillgång till vår Relax & Gym
  • Frukostbuffé
  • Wifi
Boka nu *Rumspriserna kan variera från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning. Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av tillgänglighet vid bokning av minst 1 natt med incheckning på fredagar eller lördagar under hela 2018. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Middagspaket i vår restaurang, View Skybar & Restaurant, måste läggas till separat till din bokning. Ej avbokningsbar, betal- eller kreditkort debiteras i samband med bokningen.
Upp