Karriär

Jobba med oss på Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är glada över att du har ett intresse över att jobba med oss på Hotel Riverton i Göteborg. 

Vi är ett ägarlett- och drivet hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är varmt tillgiven att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. På grund av det, värdesätter vi din personlighet och letar efter personer med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren. 

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går. 

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, investerade vi 200 Mkr. i hotell, konferens, restauranger, barer, gym, och spa under 2019/2020 för att utveckla ett starkt och attraktivt koncept för framtiden. I samband med renoveringen, genomgick vi även en re-branding av företaget för att bygga ett starkare varumärke på marknaden. 

Nedan finner du information om lediga tjänster för tillfället, flödet uppdateras regelbundet. Om du är intresserad av en tjänst som inte ligger ute får du gärna skicka oss en spontanansökan på en gång, och berätta om din passion för den härliga hotellbranschen. Berätta gärna om dina talanger och om hur vi på Riverton kan ta fördel av dem, och vad dina ambitioner inom yrkeslivet är. När en tjänst blir ledig kommer vi att ha dig i åtanke för framtida rekryteringar. 

Skicka oss ett mail där du nämner vilken avdelning du är intresserad av, bifoga ditt CV och Personligt Brev och skicka det till: careers@riverton.se 

Varmt välkommen till oss på Hotel Riverton!

Vill du arbeta i en fantastisk miljö till en av Göteborgs vackraste utsikter? 

Vi söker en person med goda serveringskunskaper gärna med vinkunskap och hotellerfarenhet, där dina uppgifter är att ta hand om våra frukost- och konferensgäster på lunch, kaffepauser och middagar. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt och har minst 3 års arbetserfarenhet av restaurangarbete.

Som servitris/servitör hos oss skall du tillsammans med dina kollegor leverera förstklassiga upplevelser och service till våra gäster. 

Tjänsten gäller för extra vid behov. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vi söker nu en erfaren stjärna till vårt Front Office team.

Receptionen är hotellets hjärta där det första och sista intrycket av hotellet skapas, därför har denna högprofilerade avdelning ett särskilt ansvar för kundbemötande. Receptionen är den naturliga platsen där gästerna riktar kommentarer, frågor, förslag och problem. Därför värdesätter vi kollegor som alltid sätter våra gäster i första hand och gör det med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm. 

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du har en genuin känsla för service, är en social person med ett stort intresse för våra gäster. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och där vana att arbeta under ett tidvis mycket högt tempo är en fördel - snabba beslut fattas dagligen. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du nogrann, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Vi vill att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt. Ytterligare språk är meriterande. Du har minst 3 årst erfarenhet som hotellreceptionist samt goda erfarenheter av hotellsystemet Opera. 

 

Vi söker dig som: 

 • Har minst 3 års erfarenhet som hotellreceptionist 
 • Talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt
 • Goda kunskaper av Opera PMS och Microsoft Office programmen
 • Har en hög social kompetens, är lyhörd och är en duktig kommunikatör
 • Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att kunden vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
 • Har glimten i ögat och en positiv inställning

 

Arbetsuppgifter: 

I dina arbetsuppgifter ingår traditionella receptionistuppgifter och är bland annat följande: 

 • In- och utcheckning av gäster - ta emot gäster vid ankomst och avresa
 • Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
 • Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
 • Arbeta aktivt med merförsäljning 
 • Skapa förstklassiga upplevelser och service till våra gäster 
 • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningens mål
 • Ta emot bokningar och hantera fakturor
 • Arbeta med kassahantering

Arbetstiden är efter rullande schema och lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

 

Är Du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Receptionist/Front Office"

Intervjuer sker löpande.

 

Nu söker vi en ny erfaren Inhouse Sales stjärna till vårt konferens- och eventteam. 

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av försäljning av konferens, hotell, event och grupper. Vi ser gärna att du har relevant utbildning och/eller minst 3 års arbetserfarenhet från yrket. Allt från den lilla mötesgruppen till det riktigt stora eventet. Du är ett säljproffs som brinner för försäljning. Rollen är administrativ och serviceinriktad. Därför tror vi att du som innesäljare hos oss är strukturerad, handlingskraftig och vågar fatta egna beslut. Det krävs att du är noggrann samt kan hålla koll på många detaljer samtidigt. Vi arbetar aktivt med merförsäljning och i din roll ingår det att hålla visningar, vara med på kundevents och hålla i kundmöten. Hos oss ansvarar du för hela processen från offertförfrågan till bekräftelse och vidare till planering, genomförandet samt fakturering. Vi önskar att du är trygg, positiv och har en hög social kompetens då Inhouse Sales har en viktig funktion på hotellet och du har kontakt med alla hotellets avdelningar. Utöver det brinner du för att leverera service i världsklass. 

 

Vi söker dig som: 

 • Har minst 3 års erfarenhet inom försäljning av hotell, konferens och events
 • Är säljinriktad med stort intresse av att skapa kontakter och driva merförsäljning 
 • Har en hög social kompetens, är lyhörd och är en duktig kommunikatör
 • Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att kunden vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
 • Är glad, flexibel och prestigelös
 • Har glimten i ögat och en positiv inställning
 • Sätter teamet framför jaget samtidigt som du brinner för att alltid finna bästa lösning för våra kunder och företaget
 • Kommunicerar professionellt och obehindrat på svenska och engelska både i tal och skrift
 • Har goda kunskaper i Opera PMS samt S&C är meriterande

 

Arbetstiderna är primärt dagtid men kvälls- och helgsarbete kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

 

Är du den vi söker? 

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Inhouse Sales". 

Intervjuer sker löpande.