Karriär

Jobba med oss på Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är glada över att du har ett intresse över att jobba med oss på Hotel Riverton i Göteborg. 

Vi är ett ägarlett- och drivet hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är varmt tillgiven att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. På grund av det, värdesätter vi din personlighet och letar efter personer med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren. 

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går. 

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, investerade vi 200 Mkr. i hotell, konferens, restauranger, barer, gym, och spa under 2019/2020 för att utveckla ett starkt och attraktivt koncept för framtiden. I samband med renoveringen, genomgick vi även en re-branding av företaget för att bygga ett starkare varumärke på marknaden. 

Nedan finner du information om lediga tjänster för tillfället, flödet uppdateras regelbundet. Om du är intresserad av en tjänst som inte ligger ute får du gärna skicka oss en spontanansökan på en gång, och berätta om din passion för den härliga hotellbranschen. Berätta gärna om dina talanger och om hur vi på Riverton kan ta fördel av dem, och vad dina ambitioner inom yrkeslivet är. När en tjänst blir ledig kommer vi att ha dig i åtanke för framtida rekryteringar. 

Skicka oss ett mail där du nämner vilken avdelning du är intresserad av, bifoga ditt CV och Personligt Brev och skicka det till: careers@riverton.se 

Varmt välkommen till oss på Hotel Riverton!

Vi söker nu en erfaren stjärna till vårt Front Office team.

Receptionen är hotellets hjärta där det första och sista intrycket av hotellet skapas, därför har denna högprofilerade avdelning ett särskilt ansvar för kundbemötande. Receptionen är den naturliga platsen där gästerna riktar kommentarer, frågor, förslag och problem. Därför värdesätter vi kollegor som alltid sätter våra gäster i första hand och gör det med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm. 

Vem är du?

Som person ser vi gärna att du har en genuin känsla för service, är en social person med ett stort intresse för våra gäster. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och där vana att arbeta under ett tidvis mycket högt tempo är en fördel - snabba beslut fattas dagligen. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du nogrann, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Vi vill att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt. Ytterligare språk är meriterande. Du har minst 3 årst erfarenhet som hotellreceptionist samt goda erfarenheter av hotellsystemet Opera. 

 

Vi söker dig som: 

 • Har minst 3 års erfarenhet som hotellreceptionist 
 • Talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt
 • Goda kunskaper av Opera PMS och Microsoft Office programmen
 • Har en hög social kompetens, är lyhörd och är en duktig kommunikatör
 • Har ett stort hjärta för personlig service och förståelse för att kunden vill bli sett och uppmärksammad för de behov de har just idag
 • Har glimten i ögat och en positiv inställning

 

Arbetsuppgifter: 

I dina arbetsuppgifter ingår traditionella receptionistuppgifter och är bland annat följande: 

 • In- och utcheckning av gäster - ta emot gäster vid ankomst och avresa
 • Bemanna hotellets telefonväxel och hantering av hotellets mailkorg
 • Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
 • Arbeta aktivt med merförsäljning 
 • Skapa förstklassiga upplevelser och service till våra gäster 
 • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningens mål
 • Ta emot bokningar och hantera fakturor
 • Arbeta med kassahantering

Arbetstiden är efter rullande schema och lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. 

 

Är Du den vi söker?

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Receptionist/Front Office"

Intervjuer sker löpande.

 

Passionerad kock sökes

Vårt team i köket behöver förstärkning i form av en kock som kan arbeta både dagtid och kvällar/helger.

På dagtid serveras det frukost och konferensluncher i Restaurant ONE, vår nyrenoverade restaurang på första våningen, och på eftermiddagarna eventuella privata middagar. Vilket betyder att vi behöver förstärkning från tidig morgon till eftermiddag/kväll. Vi har även en a la carte restaurang på våning 12, View Skybar & Restaurant som är öppen från 16:00 måndag-lördag, där det förekommer arbete på kvällar och helger. Utöver detta har vi även en del banketter, julbord och room service. 

Vi önskar att du har erfarenhet av liknande arbete i hotellbranschen och att du är en god lagspelare. Som person sätter du gästernas behov och önskemål först. Din vilja att vara med och utveckla är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull, ambitiös och har ett öga för detaljer.

Är du den vi söker? 

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Kock". 

Intervjuer sker löpande. 

Vill du vara med och utveckla och ansvara över vår nya bar, The Livingroom?

The Livingroom är vår nya lobbybar som man kan njuta av hela dagen, från morgonkaffet till en avec på kvällen. The Livingroom erbjuder en internationell design med eleganta detaljer, varma färger blandat med en dos av karaktär som skapar harmoni och en hemtrevlig känsla. Det är rymliga ytor med noga utvalda designmöbler, ett bibliotek och en brasa (som går på el), det perfekta stället att sitta ner för att läsa en bok, få lite jobb gjort, eller för att träffa och umgås med vänner. Vi vill att Livingroom ska vara din mötesplats i Göteborg.

Vi söker nu en ny erfaren stjärna till vår lobbybar The Livingroom. The Livingroom är lite utav hotellets hjärta där bland de första och sista intrycket av hotellet skapas, därför har denna högprofilerade avdelning ett särskilt ansvar för kundbemötande. Därför värdesätter vi kollegor som alltid sätter våra gäster i första hand och gör det med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm.

Vem är du?

Vi söker en person med goda personliga kvaliteter, gärna med hotellerfarenhet, som vill vara med och utveckla och vara ansvarig för vår nybyggda bar på entréplan. Goda vin- och dryckeskunskaper är meriterande och vi ser att du är ambitiös och arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt. Som person ska du ha en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra gäster. Du är ett säljproffs som brinner för försäljning. Målet är att varje enskild gäst alltid ska känna sig speciell, även i en fullsatt bar. Därför behöver du som söker ha en god kunskap om samt ett intresse för mat och dryck. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du nogrann, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Du bör även vara duktig på att organisera, stresstålig under högt tempo och lösningsorienterad. För rätt person kommer det att vara både givande och roligt. Som servitris/servitör hos oss skall du tillsammans med dina kollegor leverera förstklassiga upplevelser och service till våra gäster. Engagerar du dig på riktigt för att ta hand om dina gäster? Föregår du med gott exempel och anstränger dig utöver det vanliga? Då kommer du att trivas hos oss på Riverton.

Goda kunskaper i såväl svenska som engelska är även ett krav. Ytterligare språk är meriterande. Grundläggande kunskap i Micros är meriterande. Utöver det levererar du service i världsklass. 

Dina arbetsuppgifter är att arbeta med försäljning och ge god service inne i The Livingroom, samt inne i vårt nya Serenity Spa. 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet:

 • Vi ser att du har 4 års erfarenhet av restaurangarbete

Språk:

 • Svenska 
 • Engelska

Arbetsbehovet är om 35-40 timmar i snitt per vecka och förlagd till tisdag-lördag. 

 

Är du den vi söker? 

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Servering/Bar The Livingroom". 

Intervjuer sker löpande. 

Vill du arbeta i en fantastisk miljö till en av Göteborgs vackraste utsikter? 

Restaurangvärden/Värdinnan är en väldigt viktig roll för vår restaurang då hon eller han är den första personen som våra gäster träffar. Vi söker därför en person som kan ge våra gäster det lilla extra så att de ska känna sig ordentligt välkomnade och omhändertagna. Rollen innefattar även en del administrativa uppgifter så datorkunskaper och tidigare erfarenhet av bokningssystem är meriterande.

Värdinnan/Värdens arbetsuppgifter är att bemöta och välkomna våra restauranggäster vid ankomst kvällstid. Ta hand om dem på ett trevligt sätt och följa dem till bords där vår meny presenteras. Det inkluderar även att ta hand om bokningar, svara i telefon mm.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet - Meriterande: 

 • Hotellvärd/Hotellvärdinna - 1-2 år erfarenhet

Utbildning - Meriterande

 • Gymnasial utbildning inom Samhäll- och Beteendevetenskap

Språk - Krav:

 • Engelska
 • Svenska

Tjänsten gäller för extra vid behov. 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du arbeta i en helt nyrenoverad restaurang med en av Göteborgs mest inbjudande atmosfärer?

Restaurant ONE på första våningen erbjuder en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven, en ljuvlig plats att avnjuta din frukost, lunch, middag eller fest.

Vi behöver utöka vårt härliga team för att förstärka Restaurant ONE med serveringspersonal.

Vem är du?

Vi söker en person med goda serveringskunskaper, gärna med hotellerfarenhet. Dina uppgifter är att ta hand om våra frukost- och konferensgäster på lunch, kaffepauser och middagar. Du arbetar på ett strukturerat och effektivt sätt och har minst 2-års erfarenhet av restaurangarbete, vi ser gärna att du är ödmjuk, arbetsam och ambitiös. Målet är att varje enskild gäst alltid ska känna sig speciell, även i en fullsatt restaurang. Därför behöver du som söker ha en god kunskap om samt ett intresse för mat och dryck. Som person ska du ha en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra gäster. Vi ser gärna att du som person är glad, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Du bör även vara duktig på att organisera, stresstålig under högt tempo och lösningsorienterad. För rätt person kommer det att vara både givande och roligt.

Som servitris/servitör hos oss skall du tillsammans med dina kollegor leverera förstklassiga upplevelser och service till våra gäster. Engagerar du dig på riktigt för att ta hand om dina gäster? Föregår du med gott exempel och anstränger dig utöver det vanliga? Då kommer du att trivas hos oss på Riverton.

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet - Meriterande: 

 • Servis - 2 år erfarenhet

Utbildning - Meriterande

 • Gymnasial utbildning

Språk - Krav:

 • Engelska
 • Svenska

Arbetsbehovet är om 20-30 timmar i snitt per vecka och är förlagt till mestadels dagstid måndag-söndag. 

 

Är du den vi söker? 

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Servitör/Servitris". 

Intervjuer sker löpande. 

Vill du arbeta i en fantastisk miljö till en av Göteborgs vackraste utsikter? 

Vi söker en person som har haft minst 2 års erfarenhet av bararbete och servering gärna inom en hotellverksamhet. Vi söker dig som är engagerad, positiv och älskar att ge bra service. En tidigare erfarenhet av att skapa cocktails är meriterande. Dina arbetsuppgifter är att ta hand om våra bargäster i vår bar samt servering och försäljning i vår lounge. Goda förkunskaper om cocktails sätter vi stort värde på då våra gäster önskar snabb och professionell service. Vi har höga ambitioner på våra cocktails och drinkar, vilket kräver att man är väldigt intresserad av baryrket om man önskar att arbeta hos oss. Majoriteten av arbetstiden är förlagd till helger. 

Kvalifikationer

Arbetslivserfarenhet - Meriterande: 

 • Bartender - 2 år erfarenhet

Utbildning - Meriterande

 • Gymnasial utbildning

Språk - Krav:

 • Engelska
 • Svenska

 

Är du den vi söker? 

Varmt välkommen med din ansökan! Märk din ansökan med "Bartender". 

Intervjuer sker löpande.