Karriär

Jobba med oss på Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är glada över att du har ett intresse över att jobba med oss på Hotel Riverton i Göteborg. 

Vi är ett ägarlett- och drivet hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är varmt tillgiven att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. På grund av det, värdesätter vi din personlighet och letar efter personer med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren. 

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går. 

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, investerade vi 200 Mkr. i hotell, konferens, restauranger, barer, gym, och spa under 2019/2020 för att utveckla ett starkt och attraktivt koncept för framtiden. I samband med renoveringen, genomgick vi även en re-branding av företaget för att bygga ett starkare varumärke på marknaden. 

Nedan finner du information om lediga tjänster för tillfället, flödet uppdateras regelbundet. Om du är intresserad av en tjänst som inte ligger ute får du gärna skicka oss en spontanansökan på en gång, och berätta om din passion för den härliga hotellbranschen. Berätta gärna om dina talanger och om hur vi på Riverton kan ta fördel av dem, och vad dina ambitioner inom yrkeslivet är. När en tjänst blir ledig kommer vi att ha dig i åtanke för framtida rekryteringar. 

Skicka oss ett mail där du nämner vilken avdelning du är intresserad av, bifoga ditt CV och Personligt Brev och skicka det till: careers@riverton.se 

Varmt välkommen till oss på Hotel Riverton!