Karriär

Jobba med oss på Hotel Riverton

Skapa unika hotellupplevelser med oss!

Vi är glada över att du har ett intresse över att jobba med oss på Hotel Riverton i Göteborg. 

Vi är ett ägarlett- och drivet hotell som lägger stor vikt på vår personal, på dig som individ, dina kunskaper och egenskaper. Vår största konkurrensfördel är utan tvekan vår organisation med dess individuella personligheter. Varje anställd i teamet på Hotel Riverton är varmt tillgiven att upprätthålla företagets standarder. Det är en fråga om stolthet – och det är det som gör Riverton till en så sammansvetsad arbetsplats. På grund av det, värdesätter vi din personlighet och letar efter personer med förmågan att få våra gäster att känna sig som hemma så fort de kliver in genom dörren. 

Vi värdesätter våra anställda och strävar efter att skapa en personlig, behaglig och engagerad atmosfär där människor är fria att vara sig själva och utvecklas så mycket som det bara går. 

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, investerade vi 200 Mkr. i hotell, konferens, restauranger, barer, gym, och spa under 2019/2020 för att utveckla ett starkt och attraktivt koncept för framtiden. I samband med renoveringen, genomgick vi även en re-branding av företaget för att bygga ett starkare varumärke på marknaden. 

Nedan finner du information om lediga tjänster för tillfället, flödet uppdateras regelbundet. Om du är intresserad av en tjänst som inte ligger ute får du gärna skicka oss en spontanansökan på en gång, och berätta om din passion för den härliga hotellbranschen. Berätta gärna om dina talanger och om hur vi på Riverton kan ta fördel av dem, och vad dina ambitioner inom yrkeslivet är. När en tjänst blir ledig kommer vi att ha dig i åtanke för framtida rekryteringar. 

Skicka oss ett mail där du nämner vilken avdelning du är intresserad av, bifoga ditt CV och Personligt Brev och skicka det till: careers@riverton.se 

Varmt välkommen till oss på Hotel Riverton!

RECEPTIONSCHEF – VIKARIAT
 
SKAPA UNIKA HOTELLUPPLEVELSER MED OSS!

Vi söker en erfaren stjärna som kan leda vårt Front Office team. Tjänsten är ett vikariat då vår nuvarande receptionschef går på föräldraledighet. Receptionen är hotellets hjärta där det första och sista intrycket av hotellet skapas, därför har denna högprofilerade avdelning ett särskilt ansvar för kundbemötande, och speciellt du som ansvarig för denna avdelning. Front Office är den naturliga platsen där gästerna riktar kommentarer, frågor, förslag och problem. Därför värdesätter vi kollegor som alltid sätter våra gäster i första hand och gör det på ett professionellt sätt med personlig känsla, noggrannhet och entusiasm.

Vem är du?

Som person ser vi att du har en genuin känsla för service och ett stort intresse för våra gäster. Du måste vara ansvarsfull, flexibel och där vana att arbeta under ett tidvis mycket högt tempo är en fördel – snabba beslut fattas dagligen. Du värdesätter hög service och kvalitet samt som person är du noggrann, flexibel, prestigelös, intresserad, positiv och självsäker med hög social kompetens. Du är en naturlig ledare, ansvarig för rekrytering av nyanställda, utveckling av personalen i ditt team samt schemaläggning. Att du har en god ekonomisk insyn och kan följa upp budgetar har vi som ett högt önskemål. Vi vill att du obehindrat talar och skriver på svenska och engelska på ett professionellt och personligt sätt. Ytterligare språk är meriterande. Du har minst 3 års erfarenhet som hotellreceptionist i en ansvarsposition – helst receptionschef. Du har goda erfarenheter av hotellsystemet Opera samt tidigare erfarenhet av bokningskanaler såsom Booking, Expedia m.fl.

Arbetsuppgifter:

I dina arbetsuppgifter ingår traditionella receptionschefsuppgifter och är bland annat följande:

 • Aktivt delta i den dagliga driften så som, In- och utcheckning av gäster – ta emot gäster vid ankomst och avresa
 • Bemanna och ha översyn över hotellets telefonväxel och hanteringen av hotellets mailkorg
 • Personalansvar
  • I samråd med Hotellchef, schemaläggning för reception. Detta innebär att du har koll på de passen som behöver bemannas och i god tid ser till att det finns personal. Det gäller även att se till att alla jobbar de antal timmar de ska enligt anställningsavtalen.
  • Upplärning av nya anställda och komplettering/fortsätta utveckla befintliga receptionisters kunskaps- och servicenivå.
 • Delta i ledningsmöten
 • Regelbundna rumskontroller ihop med Housekeeping för att lära känna huset och för att kunna stå för att produkten är ren, fräsch och håller en hög nivå.
 • Att bearbeta/stämma av/kontrollera provisioner och provisionsfakturor
 • Rapportering av statistik
 • Utveckla, implementera och följa rutiner och policys enligt manualer
 • Arbeta aktivt med merförsäljning
 • Skapa förstklassiga upplevelser och service till våra gäster
 • Koordinera med de andra avdelningscheferna för att möta kunders önskemål och aktivt arbeta med att behålla och höja standarden på vår interna kommunikation
 • Alltid sträva efter att höja nivån på gästvänlighet och bemötande
 • Aktivt arbeta mot avdelningens mål och utveckling
 • Ta emot bokningar och hantera fakturor


Arbetstiden är efter rullande schema och lönen är enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat.

Är Du den vi söker?

Välkommen med din ansökan till careers@riverton.se. Märk ansökan med ”Receptionschef/Front Office Manager”.

Intervjuer sker löpande.