Hotel Makeover

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Läs mer LÄS MINDRE
Hotel Riverton i Göteborg
Nu siktar vi mot högre höjder

Läs mer läs mindre

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, genomgår vi på Hotel Riverton just nu en spännande förvandling av vårt hotell som berör våra allmänna ytor, beställningsrestaurang och konferensavdelning. Dessutom kommer vi att få ytterligare 30 nya hotellrum, penthouse sviter och ett helt nytt spa & gym, som ska ge våra gäster en fantastisk upplevelse hos oss.

Ombyggnationen sker etappvis mellan januari - december 2019 för att minimera påverkan för våra gäster under projektets gång. Nedan ser du allt som kommer att förvandlas under 2019;

Renovering av Konferensavdelning
Tillbyggnad av 26 nya hotellrum och 4 nya Penthouse Sviter
Utbyggnad & renovering av hotellobby
Helt nytt Spa & Gym på bottenvåningen
Renovering och utbyggnad av frukostrestaurang & bankettmatsal

Denna sida kommer kontinuerligt att uppdateras under byggprocessen så välkommen tillbaka att följa vår förvandling!

Januari 2019

Vår största konferenslokal, Kongressen och vår konferenslobby är nu avstängda. Här rivs det för fullt samt att byggnaden förstärks för våra nya Penthousesviter. 

Då vår konferenslobby är avstängd just nu, har vi en temporär entré till vår Konferensavdelning i byggnaden bredvid vår huvudentré på Stora Badhusgatan 28. Konferensentrén är bemannad och är öppen från kl.07.00 på vardagar. 

FEBRUARI 2019

F o m 18 februari är vår Relaxavdelning stängd för ombyggnation, men vårt gym på våning 2 kommer att vara öppet som vanligt. Under vintern 2019 öppnar vi upp dörrarna för ett helt nytt Spa och gym som kommer att bli en fantastisk upplevelse för våra gäster! 

Mars 2019

Utbyggnad och renovering av vår frukost- och bankettmatsal på våning 1 har påbörjats. Under tiden serverar vi vår frukostbuffé i vår mindre restaurang, View Skybar & Restaurant, på våning 12. Då vår frukost är välbesökt under helger och lovperioder, rekommenderar vi att äta en tidigare frukost mellan kl. 07.00 - 08.30 för bästa upplevelse.

Vår nya bankettmatsal beräknas vara klar i oktober detta året och kommer att bli en fantastisk festlokal med en kapacitet för upp till 250 sittandes gäster.  

JUNI 2019

Vår Konferensavdelning är nu stängd för en helrenovering och vi kommer att spendera sommaren med att förbättra upplevelsen i alla våra möteslokaler så att de är redo att användas igen i september 2019. Vår största lokal, Kongressen, byggs fortfarande om och den tillsammans med vår frukost- och bankettmatsal kommer vara färdiga att användas i slutet av oktober.

Under sommaren kommer även arbetet med vår Reception och lobby att pågå och hotell- och restauranggäster kommer att använda vår temporära reception med ingång precis intill stentrappan på Stora Badhusgatan 26. Vår relaxavdelning är fortfarande stängd, men gymmet på våning 2 är tillgängligt för hotellgäster. 

Juli 2019

Nu påbörjas en förvandling av golvytorna vid entrén och trappuppgången på Stora Badhusgatan 28 som våra lägenhets- och konferensgäster använder. Arbetet beräknas vara klart i september 2019.

Augusti 2019

Från den 21 augusti och framåt renoverar vi vår huvudentré och hotellreception på Stora Badhusgatan 26. Under denna perioden kommer vi att ha en tillfällig reception på våning 1 för hotell- och restauranggäster som nås via en trappa på utsidan av byggnaden från entréplan. Detta betyder att under perioden som arbetet pågår är vår hotellentré tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Vi hoppas på din förståelse och ber dig att kontakta oss vid eventuella frågor.

September 2019

Nu börjar det att ta form!

Våra konferenslokaler är nu möblerade och redo att välkomna er tillbaka efter att under sommaren renoverat samtliga ytor. Vi har lagt nytt golv, målat och tapetserat, installerat ny teknik samt renoverat alla toaletter.
Vi har förändrat layouten i en av våra omtyckta lokaler så att den går att använda till olika typ av arrangemang från möten, seminarier eller mingel och även yoga. Lokalen har stora härliga fönster och verandadörrar ut till vår innegård för mingel under varma dagar.

Vår nya Kongresslokal håller precis på att få sina nya golv och tapeter och den öppnar den 21 oktober. Då med ny teknik, möbler samt att den är integrerad med vikvägg intill vår nya Restaurang ONE. Här kommer ni kunna beställa bästa middagarna upp till 250 personer i en riktigt härlig restaurangmiljö med underhållning, dans och mingel på ett och samma plan. Vårt nybyggda kök kommer också öppna samtidigt som Restaurang ONE och Kongressen, kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Nu har fönsterna på den nya tillbyggnaden kommit och arbeten med att sätta en vacker stenfasad börjar så som även de invändiga arbetena för att skapa de härliga 19 nya rummen som vi skall kunna njuta av i slutet av december/januari.

Då vi under vår ombyggnads process hittat en helt orörd sista del av ”Bastionen” där vi bygger nytt spa och gym, så har entré och konferenslobby blivit lite försenade men vi kommer att kunna välkomna er i början av december med en värmande brasa och en helt ny lobbybar med härliga sittgrupper och en helt ny reception. Befintligt gym är fortfarande igång tills det nya är klart.

Vår tillfälliga entré och reception befinner sig vid stentrappan bredvid vår tidigare entré, här välkomnas ni av vår härliga personal under in och utcheckningstider för att guida och vara er behjälpliga.

Konferensentrén har vi så som i våras direkt in i konferensavdelningen, till höger om hotellets ombyggnation, Stora Badhusgatan 28. Här välkomnas ni som alltid av vår konferenspersonal som är redo att medverka till en lyckad och givande konferensdag.

View Skybar & Restaurang hälsar er alla välkomna med ny höstmeny och underbart goda cocktails samt den 26 oktober börjar vår populära Afternoon Tea.

Välkomna till oss på Riverton!

OKTOBER 2019

Restaurant ONE & Kongressen står klara!

Tisdagen den 22 oktober var första dagen att välkomna gäster in i vår helt nyrenoverade eventrestaurang, Restaurant ONE. Restaurangen är belägen på plan 1 och rymmer upp till 250 sittandes gäster. Du möts av en inbjudande atmosfär och en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Med personlig omtanke i allt vi gör och en passion för god kvalité finns alla förutsättningar för ett lyckat event.
I direkt anslutning till restaurangen ligger vår största lokal, Kongressen, med plats för 150 sittandes gäster vid middag och 250 gäster i biosittning. För större sällskap kan båda lokalerna abonneras, och önskas underhållning finns det möjligheter till scen, dansgolv och bar.

Lördag den 26 oktober är det äntligen premiär av vår nya Afternoon Tea efter ett längre uppehåll. Varje lördag mellan kl. 14-17 kan du njuta av nybakade scones, läckra bakverk, smakfulla snittar och hemgjorda marmelader tillsammans med noga utvalda téer och champagne. Välkommen upp!

NOVEMBER 2019

Arbetet är i full gång!
Under november månad har arbetet fortsatt i vår lobby samt lounge & bar-del, konferenslobby, vårt kommande spa och vår tillbyggnad av 30 nya rum. Den 5 december har vi besiktning i vår nya lobby och konferenslobby och kort därefter kommer vi kunna flytta ner vår reception och välkomna våra gäster in i den nya entrén på bottenplan.
Den 27 december startade julbordsäsongen här hos oss i vår nya Restaurant ONE, så nu kör vi på för fullt med julbord fram tills 20 december. Den 28 november hade vi vår fotograf här som tog bilder på julbord samt nyårsinspirerade bilder i vår Skybar så vi har fint marknadsföringsmaterial inför kommande år.

DECEMBER 2019

Vår nya lobby står klar!

Den 16 december var första dagen som vi checkade in gäster i vår nya fina hotelllobby på bottenplan. Arbetet är fortfarande igång för att få klart vår nya lobbybar samt lounge, The Living Room som kommer att vara klar den 21 januari. Arbetet med spa, gym och våra nya hotellrum fortsätter och kommer stå klara den 1 april.

Varmt välkommen in till vår nya lobby!

JANUARI 2020

En stor leverans med möbler och snickeri från Portugal har anlänt och uppbyggnad av vår lobbybar, The Livingroom samt Dandy Bar i Restaurant ONE påbörjades. Under vecka 8 (18 feb) öppnas försäljningen i The Livingroom upp och du är varmt välkommen in till baren för ett glas champagne och något lättare att äta.

I vårt nya Spa pågår det gjutning och det muras. När det öppnas upp senare i vår kommer det att heta Serenity Spa & Gym.

Arbetet i den nya tillbyggnaden av rum fortsätter med gipsning och golvspackling.

FEBRUARI 2020

The Livingroom är öppen och redo för dig!
Varmt välkommen till hjärtat av Hotel Riverton. En mötesplats i Göteborg som man kan njuta av hela dagen, från morgonkaffet till en avec på kvällen. Varje fredag kl. 16:00-19:00 erbjuder vi after work priser i The Livingroom – något du inte vill missa.  

Fortsatt arbete pågår inne i spat samt i tillhörande byggnad med de nya rummen, men detta är ingenting som påverkar driften särskilt mycket, utan alla våra allmänna ytor står nu färdiga och vi ser renoveringen så gott som klar.

Vi har haft fotografering av vår nya reception, lobby samt lobbybar så inom kort kommer ni kunna se hur fint vi har fått det, men det allra bästa är såklart att uppleva det i verkligheten.

Vi ser fram emot att välkomna dig!

Upp