Hotel Makeover

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering…

Vi på Hotel Riverton genomgår nu en efterlängtad förvandling. I januari 2019 går startskottet för en omfattande renovering av vår hotellobby, konferensavdelning, beställningsrestaurang, spa & gym samt nya hotellrum och sviter.

Läs mer LÄS MINDRE
Hotel Riverton i Göteborg
Nu siktar vi mot högre höjder

Läs mer läs mindre

I vår strävan att alltid överträffa våra gästers förväntningar, genomgår vi på Hotel Riverton just nu en spännande förvandling av vårt hotell som berör våra allmänna ytor, beställningsrestaurang och konferensavdelning. Dessutom kommer vi att få ytterligare 30 nya hotellrum, penthouse sviter och ett helt nytt spa & gym, som ska ge våra gäster en fantastisk upplevelse hos oss.

Ombyggnationen sker etappvis mellan januari - december 2019 för att minimera påverkan för våra gäster under projektets gång. Nedan ser du allt som kommer att förvandlas under 2019;

Renovering av Konferensavdelning
Tillbyggnad av 26 nya hotellrum och 4 nya Penthouse Sviter
Utbyggnad & renovering av hotellobby
Helt nytt Spa & Gym på bottenvåningen
Renovering och utbyggnad av frukostrestaurang & bankettmatsal

Denna sida kommer kontinuerligt att uppdateras under byggprocessen så välkommen tillbaka att följa vår förvandling!

Januari 2019

Vår största konferenslokal, Kongressen och vår konferenslobby är nu avstängda. Här rivs det för fullt samt att byggnaden förstärks för våra nya Penthousesviter. 

Då vår konferenslobby är avstängd just nu, har vi en temporär entré till vår Konferensavdelning i byggnaden bredvid vår huvudentré på Stora Badhusgatan 28. Konferensentrén är bemannad och är öppen från kl.07.00 på vardagar. 

FEBRUARI 2019

F o m 18 februari är vår Relaxavdelning stängd för ombyggnation, men vårt gym på våning 2 kommer att vara öppet som vanligt. Under vintern 2019 öppnar vi upp dörrarna för ett helt nytt Spa och gym som kommer att bli en fantastisk upplevelse för våra gäster! 

Mars 2019

Utbyggnad och renovering av vår frukost- och bankettmatsal på våning 1 har påbörjats. Under tiden serverar vi vår frukostbuffé i vår mindre restaurang, View Skybar & Restaurant, på våning 12. Då vår frukost är välbesökt under helger och lovperioder, rekommenderar vi att äta en tidigare frukost mellan kl. 07.00 - 08.30 för bästa upplevelse.

Vår nya bankettmatsal beräknas vara klar i oktober detta året och kommer att bli en fantastisk festlokal med en kapacitet för upp till 250 sittandes gäster.  

JUNI 2019

Vår Konferensavdelning är nu stängd för en helrenovering och vi kommer att spendera sommaren med att förbättra upplevelsen i alla våra möteslokaler så att de är redo att användas igen i september 2019. Vår största lokal, Kongressen, byggs fortfarande om och den tillsammans med vår frukost- och bankettmatsal kommer vara färdiga att användas i slutet av oktober.

Under sommaren kommer även arbetet med vår Reception och lobby att pågå och hotell- och restauranggäster kommer att använda vår temporära reception med ingång precis intill stentrappan på Stora Badhusgatan 26. Vår relaxavdelning är fortfarande stängd, men gymmet på våning 2 är tillgängligt för hotellgäster. 

Juli 2019

Nu påbörjas en förvandling av golvytorna vid entrén och trappuppgången på Stora Badhusgatan 28 som våra lägenhets- och konferensgäster använder. Arbetet beräknas vara klart i september 2019.

Augusti 2019

Från den 21 augusti och framåt renoverar vi vår huvudentré och hotellreception på Stora Badhusgatan 26. Under denna perioden kommer vi att ha en tillfällig reception på våning 1 för hotell- och restauranggäster som nås via en trappa på utsidan av byggnaden från entréplan. Detta betyder att under perioden som arbetet pågår är vår hotellentré tyvärr inte tillgänglighetsanpassad. Vi hoppas på din förståelse och ber dig att kontakta oss vid eventuella frågor.

September 2019

Nu börjar det att ta form!

Våra konferenslokaler är nu möblerade och redo att välkomna er tillbaka efter att under sommaren renoverat samtliga ytor. Vi har lagt nytt golv, målat och tapetserat, installerat ny teknik samt renoverat alla toaletter.
Vi har förändrat layouten i en av våra omtyckta lokaler så att den går att använda till olika typ av arrangemang från möten, seminarier eller mingel och även yoga. Lokalen har stora härliga fönster och verandadörrar ut till vår innegård för mingel under varma dagar.

Vår nya Kongresslokal håller precis på att få sina nya golv och tapeter och den öppnar den 21 oktober. Då med ny teknik, möbler samt att den är integrerad med vikvägg intill vår nya Restaurang ONE. Här kommer ni kunna beställa bästa middagarna upp till 250 personer i en riktigt härlig restaurangmiljö med underhållning, dans och mingel på ett och samma plan. Vårt nybyggda kök kommer också öppna samtidigt som Restaurang ONE och Kongressen, kontakta oss så berättar vi gärna mer.

Nu har fönsterna på den nya tillbyggnaden kommit och arbeten med att sätta en vacker stenfasad börjar så som även de invändiga arbetena för att skapa de härliga 19 nya rummen som vi skall kunna njuta av i slutet av december/januari.

Då vi under vår ombyggnads process hittat en helt orörd sista del av ”Bastionen” där vi bygger nytt spa och gym, så har entré och konferenslobby blivit lite försenade men vi kommer att kunna välkomna er i början av december med en värmande brasa och en helt ny lobbybar med härliga sittgrupper och en helt ny reception. Befintligt gym är fortfarande igång tills det nya är klart.

Vår tillfälliga entré och reception befinner sig vid stentrappan bredvid vår tidigare entré, här välkomnas ni av vår härliga personal under in och utcheckningstider för att guida och vara er behjälpliga.

Konferensentrén har vi så som i våras direkt in i konferensavdelningen, till höger om hotellets ombyggnation, Stora Badhusgatan 28. Här välkomnas ni som alltid av vår konferenspersonal som är redo att medverka till en lyckad och givande konferensdag.

View Skybar & Restaurang hälsar er alla välkomna med ny höstmeny och underbart goda cocktails samt den 26 oktober börjar vår populära Afternoon Tea.

Välkomna till oss på Riverton!

Upp