Jul på Liseberg

Vi bjuder på upplevelsen till Jul på Liseberg! 

I det varma skenet från miljoner juleljus förvandlas Liseberg till ett gnistrande vackert vinterlandskap. Ta varandras händer och gå på klappjakt bland julmarknadens bodar. Få upp värmen i vintervakna karuseller och hälsa på i Kaninlandet. Njut av den vackra isbaletten, gå på spännande skattjakt i Medeltidsbyn och lämna din önskelista till självaste Tomtefar. Premiär 15 november.

Hos oss bor du bekvämt nära bussar och spårvagnar som tar dig direkt till Lisebergs huvudentré. Dessutom ingår en stor frukostbuffé på morgonen och entrébiljetter för hela familjen till Jul på Liseberg. 

*Jul på Liseberg 2019 är öppet 15-17, 22-24 och 28-30 november samt 1, 4-8, 10-23 och 26-30 december. 

Erbjudandet inkluderar

  • Entrébiljetter till Jul på Liseberg (barn under 110 cm går in gratis)
  • Övernattning i valfri rumskategori
  • En stor frukostbuffé 
  • Gratis WiFi
  • PressReader - digitala dagstidningar och magasin från hela världen
Boka nu *Rumspriserna kan variera från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning. Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av tillgänglighet. En entrébiljett till ett besök på Jul på Liseberg ingår i rumspriset för de som bor över under vistelsen. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Kreditkortsuppgifter behövs för att garantera bokningen. Av- och ombokningsbar fram tills kl 16.00 lokal tid på ankomstdagen.
Upp