Stora nyårspaketet 2019

Stanna över två nätter och njut av vårt populära Nyårsfirande på Hotel Riverton med supé och utsikt över hamninloppet.

Med fönster från golv till tak och vackra vyer över hamninloppet är vår restaurang på våning 12 den perfekta platsen att uppleva alla fantastiska fyrverkerier som lyser upp Göteborg på nyårsafton.

I vårt nyårspaket för två personer inkluderas en välkomstdrink i vår Skybar och en 4-rätters nyårssupé med vinpaket på nyårsafton. Kvällen avslutas med att skåla in det nya året med ett glas bubbel och nyårsfyrverkerier över vattnet. Sov sedan gott på hotellet i ett av våra mysiga rum och börja det nya året med sovmorgon och en härlig hotellfrukost!

Som gäst på Hotel Riverton bor du i centrala Göteborg med ett unikt läge vid vattnet, nära till Kungsgatans shoppingkvarter, den historiska stadsdelen Haga och den gamla fästningen Skansen Kronan. Vilket gör vårt läge till den perfekta basen för att utforska Göteborg.

Nyårssupé 19/20

Halstrad pilgrimsmussla serverad med salami, blomkål och salladsskott
Torskrygg serverad med ärt- och parmesanpuré samt vitvinssås med Sancerre och ostron
Kalvfilé serverad med karljohansvamp och jordärtskockspuré
Chokladbavaroise serverad med nougatine och körsbärssorbet

Erbjudandet inkluderar

  • En välkomstdrink i vår Skybar
  • 4-rätters Nyårssupé med vinpaket för 2 personer
  • 1 glas champagne per person vid tolvslaget
  • Två övernattningar med vår stora frukostbuffé
Boka nu *Priserna är baserade på två vuxna i del av rum, gäller endast bokningar med ankomstdatum 30 eller 31 december 2019 i mån av tillgänglighet. 4-rätters middag inkluderat den 31 december 2019, extra nätter inkluderar endast frukost. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser. Alla bokningar ska garanteras med betal-/kreditkort. Bokningen förskottsbetalas senast 14 dagar innan ankomst. Vid sen avbokning eller utebliven vistelse debiteras totala kostnaden för bokningen.
Upp