Halloween på Liseberg

Halloween på Liseberg – underbart obehagligt!

Årets Halloween på Liseberg blir en skrämmande rolig historia med allt från åkturer i mörkret till mysrys för de små och rena mardrömmen för de stora.

Så gör dig redo för en alldeles underbart obehaglig upplevelse när du besöker nöjesparken i höst
– du bestämmer om det blir skräck, åk eller skratt! Premiär den 11 oktober.

Hos oss bor du bekvämt nära bussar och spårvagnar som tar dig direkt till Lisebergs huvudentré. När du förbeställer entrébiljetter i samband med din bokning hos oss, är det bara att gå direkt in i parken och visa upp biljetten. Åkpass kan sedan köpas i parken.

Så här gör du för att boka online:

Steg 1. Välj datum, antal vuxna och barn, sök sedan, välj önskad rumskategori.
Steg 2. Lägg till antal tillval i form av entrébiljetter som önskas till Liseberg, 100:-/st (barn under 110 cm går in gratis).
Steg 3. Bekräfta din bokning!

Erbjudandet gäller i mån av plats när Halloween på Liseberg är öppet: 11-13, 18-20 och 25-31 oktober samt 1-3 november. Läs mer på Liseberg.se 

Erbjudandet inkluderar

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • En stor frukostbuffé 
  • Tillgång till Gym
  • Gratis WiFi
  • PressReader - digitala dagstidningar och magasin från hela världen
Boka nu *Rumspriserna kan variera från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning. Erbjudandet gäller alla rumstyper i mån av tillgänglighet. Entrébiljetter till Halloween på Liseberg ingår inte i rumspriset utan måste läggas till separat. Kreditkortsuppgifter behövs för att garantera bokningen. Se aktuella avbokningsregler efter att du har valt en prisplan.
Upp