Boka nu

Upplev Riverton och Göteborg

Vi på Hotel Riverton erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn. Med våra gäster i fokus, personliga omtanke och en passion för god kvalité levererar vi upplevelser man längtar tillbaka till.

Det finns mycket att göra och upptäcka i vår fina stad Göteborg. Den botaniska trädgården, de mysiga kaféerna i Haga, Operan men även en hel del shopping! Men det allra bästa kan kanske vara den vackra skärgården. I Göteborg hittar du allt från välfyllda shopping center till små självständiga butiker. Är du intresserad av inredning har du mycket att upptäcka kring Magasinsgatan (Artilleriet och Norrgavel till exempel) som ligger inom ett kort gångavstånd från oss. Göteborg är kanske allra mest känt för utbudet av färsk fisk och skaldjur, så passa på och njut av havets läckerheter när du besöker oss och Göteborg!

Här har vi sammanställt våra upplevelser som erbjuds efter säsong så som Alla hjärtansdag, Påsk, Mors dag, Sommar i Göteborg, Fars dag, Weekend i Göteborg, Julbord, Jul i Göteborg och Nyår.