Boka nu

Kontakta oss

Kom I kontakt med Hotel Riverton

Hotel Riverton har ett utmärkt läge vid vattnet i centrala Göteborg, bara några minuter från den historiska stadsdelen Haga, populära shoppingstråket Kungsgatan och Lindholmen Science Center.

Till oss reser du enkelt med bil eller kollektivtrafik och vår närmsta hållplats, Stenpiren, ligger 300 meter från hotellet.

HOTEL RIVERTON

Stora badhusgatan 26
SE- 411 21 Gothenburg | Sweden
VAT: SE 5 564 389 004 01

Hur man kommer hit

Parkering

Reser du med bil?

Vi erbjuder parkeringsplatser i vårt garage som ligger bakom hotellet mot en avgift. Då vi har ett begränsat antal med platser rekommenderar vi att du förbokar din plats i god tid genom att klicka på länken här. Observera gärna att du endast kan boka en plats i vårt garage om du har en bekräftad bokning hos oss och under datumen för din vistelse.

Parkeringstiderna är samma som för rummet, vilket innebär åtkomst från klockan 15.00 och avresa senast klockan 12.00. Vid avbokning är vår policy att det måste ske senast 24 timmar före ankomst (kl. 18:00 dagen innan ankomst). Sen avbokning eller no-show resulterar i en debitering av första natten. 

*Under sommarmånaderna: incheckning 16:00 och utcheckning 11:00. 

Parkeringskostnader

Bil: 325 SEK/natt
Elbil: 325 SEK + att du kommer att debiteras för samtlig el som används för att ladda din bil.

Givetvis bokas platsen exklusivt för dig och du kan fritt använda bilen men ändå vara garanterad att platsen finns kvar under hela din vistelse.

Elbilar

I vårt garage har vi 7 parkeringsplatser utrustade och anpsassade för elbilar. Våra laddstationer från Defa erbjuder laddningsmöjlighet på max 22 kW och 32A samt har Type2-uttag. Dessa platser är populära, så vi rekommenderar att du bokar din parkeringsplats i god tid. Under bokningsprocessen väljer att du vill boka parkering för elfordon vid steg 2 efter att du har fyllt i din egna information, samt bokningsnummer för din bokning hos oss och bilens registreringsnummer.

Bokning av parkeringsplats

Då vi har ett begränsat antal med platser rekommenderar vi att förboka en plats i god tid genom länken nedan. Glöm inte att uppge ditt bokningsnummer som referens. 

Klicka här för att boka din parkeringsplats!

Vid ankomst

Ni kommer att få ett SMS till telefonnummret ni lagt in vid bokningstillfället av parkeringen med en kod in till garaget. 

Garaget är beläget bakom hotellet på adressen:
Lasarettsgatan 8, 411 19 Göteborg.

Komma i Kontakt

* Obligatoriska fält

Managing Owner

Magnus Hedlund

General Manager

Lotta Hedlund

F&B Manager

Svante Forslund

Restaurant Manager View

Linda Råsberg

Head Chef Restaurant ONE

Andreas Rolk
 

Head Chef View

Christoffer Andersson

Front Office Manager

Sophie Svensson

Housekeeping Manager

Helene Hillberg 

Sales & Revenue Coordinator

Victoria Hedlund

Guest Relations

Rebecka Ljungberg

Media & Marketing Manager

Lina Johansson

Property & Security Manager

Peter Edvardsson

Financial Controller

Susanne Jonasson