Boka nu

Parkering

Parkera din bil säkert hos oss i Göteborg

Reser du med bil?

Vi erbjuder parkeringsplatser i vårt garage som ligger bakom hotellet mot en avgift. Då vi har ett begränsat antal med platser rekommenderar vi att du förbokar din plats i god tid genom att klicka på länken här. Observera gärna att du endast kan boka en plats i vårt garage om du har en bekräftad bokning hos oss och under datumen för din vistelse.

Parkeringstiderna är samma som för rummet, vilket innebär åtkomst från klockan 15.00 och avresa senast klockan 12.00. Vid avbokning är vår policy att det måste ske senast 24 timmar före ankomst (kl. 18:00 dagen innan ankomst). Sen avbokning eller no-show resulterar i en debitering av första natten. 

*Under sommarmånaderna: incheckning 16:00 och utcheckning 11:00. 

 

Parkeringskostnader
 

Bil: 325 SEK/natt
Elbil: 325 SEK + att du kommer att debiteras för samtlig el som används för att ladda din bil.

Givetvis bokas platsen exklusivt för dig och du kan fritt använda bilen men ändå vara garanterad att platsen finns kvar under hela din vistelse.

 

Elbilar

I vårt garage har vi 3 platser med uttagstypen Mode-3, Typ-2 (Mennekes).
• Plats nr. 6 har 3-fas 32A.
• Plats nr. 7 och 8 har 3-fas 16A.

 

Bokning av parkeringsplats

Då vi har ett begränsat antal med platser rekommenderar vi att förboka en plats i god tid genom länken nedan. Glöm inte att uppge ditt bokningsnummer som referens. 

Klicka här för att boka din parkeringsplats!

 

Vid ankomst

När du har fått en bekräftelse av oss, är ni varmt välkomna at stanna till vid hotellentrén för att hämta er nyckel och parkeringsbevis på ankomstdagen. 

Garaget är beläget bakom hotellet på adressen:
Lasarettsgatan 8, 411 19 Göteborg.

Reservera en plats i vårt garage