Boka nu
Spahotell i Göteborg med pool

Spa & Gym

Spahotell i Göteborg

Dagspa & Gym

Hotel Riverton bryr vi oss om ditt välbefinnande och vill att du ska kunna koppla av och återhämta dig, och samtidigt uppnå resultat som kan stimulera kontinuerlig träning och hälsa även om du inte är hemma.

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss i Göteborg. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. Vi erbjuder också ett helt nytt gym med de senaste cardiomaskinerna från Precor, fria vikter och cardioteknologi från Preva.

Spahotell Göteborg, Serenity Spa by Riverton

Serenity Spa

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i vårt nya Serenity Spa när du bor hos oss på Hotel Riverton, i Göteborg. En plats som får dina stressnivåer att sjunka och ditt välbefinnande och din kreativitet ökar.

Lyxigt Gym på Hotell Göteborg

Serenity Gym

En resa hemifrån behöver inte betyda att du missar dina träningspass (om det inte är så att det är precis vad du vill). Gå bara ner till vårt nya, stilfulla och fullutrustade gym.

En tjej som sitter i en pool på Hotel Rivertons Spa. Hon är avslappnad. Det är en harmonisk omgivning.

Vi är ett modernt och elegant spahotell i Göteborg som har skapat en plats som får dina stressnivåer att sjunka och ditt välbefinnande och din kreativitet ökar. Slappna av i vår uppvärmda inomhuspool, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge.

Designen fokuserar på jordnära toner och material som skapar en lugnande atmosfär, vi vill att du ska känna harmoni för att kunna släppa din vardag för ett litet tag. Det är en estetiskt enkel och lugn miljö som hjälper dig att fokusera på din hälsa och ditt välmående. 

Vi erbjuder tre olika bastur: aromaterapi-, hamam och torrbastu. Vår aromaterapibastu får din kropp att slappna av, förbättrar ditt humör och uppfriskar ditt sinne. De eteriska oljorna absorberas i blodomloppet och metaboliseras i kroppen, vilket resulterar i hälsofördelar. Samtidigt som vår hamam bastu hjälper dig att lindra stress, förbättrar din hudhälsa och bidrar till kroppsrening.

Serenity Spa på Hotel Riverton erbjuder följande faciliteter:

SERENITY POOL

Stig ned i det varma och glittrande turkosa vattnet beläget under imponerande marmorvalv… Detta är en pool som är idealisk att koppla av i. Med sina organiska former och en temperatur på 37 grader är det en unik upplevelse. Luta dig tillbaka och njut i stil på olika nivåer i poolen medans du tar in den varma och luxuösa estetiken av detta fantastiska spa. Eller varför inte bara flyta och glömma omvärlden lite?

AROMATERAPIBASTU

En modern hybrid mellan en torr- och ångbastu, med rogivande musik och stimulerande aromer. Temperaturen ligger på 55 grader och har en luftfuktighet på 45%. Vi tycker att det är perfekt att varva ner och hitta en inre balans här, där belysningen, aromerna och den varma temperaturen bjuder in dig till att verkligen koppla av. Känn de mentala spänningarna långsamt lossna med varje djupt andetag, och dina muskler slappnar av från värmen.

HAMMAM 

Vår Hammam är en ångbastu som för dig bort från verkligheten för en stund. Med ångan, temperaturnivån på 45-50 grader och med en luftfuktighet på 100%, är det en underbar plats att återuppliva dina sinnen och koppla av i. Kombinationen av värme och ånga är ett mirakelkur för huden och den lugnande miljön får kroppens stressnivåer att minska. Värmen i ångan slappnar av spända muskler medan metabolism stimuleras, detta är en bastu med många hälsofördelar.

TRADITIONELL TORRBASTU

Från vår torra bastu får du en vacker utsikt över poolen med våra envägs fönster, så att du kan njuta av bastun i avskildhet. Temperaturen är inställd mellan 70–80 grader och har en luftfuktighet på 30%. Utanför bastun hittar du en regndusch med kallt vatten, för en optimal bastuupplevelse. Vi rekommenderar att du varierar din torra bastu med en kall dusch eftersom det aktiverar dina blodkärl och förbättrar din helhetsupplevelse.
Alla typer av bastur rensar kroppen och huden från slaggprodukter. Därför är det bra att skrubba och duscha växelvis för att hjälpa till att ta bort det som kroppen har rensat bort.

UPPLEVELSEDUSCHAR 

Dessa eleganta takduschar inbjuder dig till en modern duschupplevelse, med 3 olika typer av jetströmmar, varav en är en vattenfallsinställning. Vi välkomnar dig till en personlig och otraditionell duschupplevelse.

UPPVÄRMDA SÄNGAR

Våra vackra uppvärmda loungesängar är ergonomisk formade och omfamnar dig med den varma ytan och rogivande atmosfären. Med en guld-glittrande vägg bakom dig, värmen från sängen och en oemotståndlig utsikt över poolområdet är det en plats där man lätt tappar tidsuppfattningen... Det är inte förvånande att dessa härliga sängar blivit en favorit bland våra gäster.

SPA LOUNGE 

Börja eller avsluta din upplevelse genom att slå dig ner i relaxavdelningen i din fluffiga badrock med en ångande kopp örtte eller ett glas av kökets egna detox-vatten. Koppla av i de vackra sofforna eller njut av lite egen tid med en tidning eller bok i sofforna. Tillåt dig ett lugnt ögonblick här, utformat för att återansluta och koppla av sinne, kropp och själ.

 

DAGSPA i Göteborg

Som spahotell i Göteborg erbjuder vi även möjligheten att boka dag spa om du vill skämma bort dig själv eller någon annan stund. Vi strävar efter att möta behovet av lugn i harmoniska och vackra miljöer i en hetsig vardag. 

För att SPA-avdelningen skall hålla den kvalité på upplevelse som tänkt ser vi till att balansera antalet besökare. Det innebär att vi har vissa begränsade och bokningsbara tider. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss i god tid om du önskar att besöka Serenity Spa. 

 

BOKA SPAPAKET 

Spa entrén är inte inkluderad i de vanliga rumspriserna, men vi erbjuder flertalet paket och erbjudanden som har spa entrén inkluderad. Vill du fira något speciellt eller har några speciella önskemål så kan du alltid kontakta oss via telefon eller email. 

Att njuta av Serenity Spa en romantisk helg i Göteborg skapar minnen för livet. Det är även perfekt att kunna avsluta en hektisk dag med att slappna av i en elegant och mordern spamiljö. 

Sätt en liten extra guldkant på vardagen genom att boka vårt Frukost och Morgonspa paket där en hotellfrukost i Göteborg ingår för att sedan gå ned och njuta av vårt spa. Att känna harmoni och glömma storstandens puls är inte svårt omgiven av natursten och elegant inredning som låter sinnena vila. Välkommen till vårt spahotell i Göteborg, där vi strävar efter att skapa helhetsupplevelser utöver det vanliga i vackra miljöer. 

 

ÅLDERSGRÄNS

Åldersgränsen för att nyttja Serenity Spa är 18 år, 16 år i målsmans sällskap. Vänligen tänk på att ditt besök måste förbokas. Vi rekommenderar att vara ute i god tid då vi endast har ett begränsat antal platser per tidsintervall. 

 

Alla våra hotellgäster är varmt välkomna att lägga till Spaentré på nyckelkortet mot en avgift. Vårt Spa är beläget på bottenvåningen av hotellet. Vi reserverar oss för att Spat kan vara fullbokat. 

Lyxigt Spahotell Göteborg
Serenity Spa 

Omsorgsfullt utformad för att garantera den ultimata Spa-upplevelsen för dig och dina medgäster.
Serenity Spa by Riverton är skapad för att vara din flykt från ett hektiskt liv till en lugn och avkopplande miljö. Därför ber vi dig att respektera önskan att koppla av i ett lugnt utrymme av våra andra gäster, samt deras integritet. Vi ber dig att avstå från olämpligt beteende, att du alltid har på dig badkläder samt från att störa andra gäster som njuter av en lugn och tyst miljö. Vi ber också vänligen att du avstår från att använda dina mobiltelefoner i Spa, såvida den inte har satts på tyst läge. 

Serenity Spa är populärt, därför rekommenderar vi dig att boka din spa entré i förväg för att garantera plats och undvika besvikelser. Vi uppmanar att du lämnar värdesaker i safen på ditt hotellrum eftersom hotellet inte accepterar ansvar för värdesaker som tas med eller lämnas i Spa. 
Åldersgränsen för att nyttja Serenity Spa är 18 år, från 16 år i målsmans sällskap. 
 

Serenity Gym

Framtagen för att säkerställa den bästa gymupplevelsen för dig och dina medgäster
Vänligen respektera de andra gästerna; telefonsamtal bör göras utanför gymmet, vänligen lyssna på din musik genom hörlurar och om det är fullt, tänk på att dela med dig den utrustning som finns. 
Vi förstår att du kanske lever efter ett hektiskt schema. Men för att säkerställa en bra upplevelse för alla gäster, ber vi dig vänligen sätta tillbaka utrustningen på sin plats och torka av all utrustning med de produkter som tillhandahålls efter användning.
Vi uppmanar att du lämnar värdesaker i safen på ditt hotellrum eftersom hotellet inte accepterar ansvar för värdesaker som tas med eller lämnas i gymmet. 
Åldersgränsen för att nyttja Serenity Gym är 16 år, från 14 år i målsmans sällskap. 
 

VAD KOSTAR SPA PÅ RIVERTON I GÖTEBORG?

Alla våra gäster är varmt välkomna att lägga till Spaentré på nyckelkortet mot en avgift från 495 SEK per person / dag. Bokningsbara tider måndag - söndag: 09:00-12:00, 12:00-15.00, 15:00-18:00 och 19:00-22:00. Vi har även flera paketerbjudanden som inkluderar spa i priset. Bokar du ett Penthouse rum bjuder vi på spa inträdet. 
Vi rekommenderar er att boka till Spaentré i förväg, skicka en förfrågan till riverton@riverton.se så bokar vi in dig i mån av plats.

VAD KOSTAR EN SPADAG PÅ RIVERTON I GÖTEBORG?

Om du önskar att besöka vårt spa utan att bo hos oss så kostar vårt dag spa erbjudande från 595 SEK per person / dag. Det är tillgängligt att boka söndag - torsdag. För att boka dag spa ber vi dig vänligen att skicka en förfrågan till riverton@riverton.se så bokar vi in dig i mån av plats.

FÅR JAG TA MED MITT BARN PÅ SPA PÅ RIVERTON I GÖTEBORG? 

Nej, barn får inte följa med in i vårt spa. Åldersgränsen för att nyttja Serenity Spa är 18 år, 16 år i målsmans sällskap.