Indulgent Staycation

Unna dig själv och någon speciell en vistelse hos oss på Riverton! Välj ditt favoritrum för din helgvistelse och njut av en staycation i högsta klass. Här bjuder vi på en riktig helgkänsla som börjar med en avkopplande stund i vårt nya Serenity Spa, fortsätt med en välkomstdrink och middag till en av Göteborgs vackraste utsikter. Vakna upp helt utvilad till en riktig hotellfrukost. 

I Göteborg finns storstadens hela utbud av shopping, kultur och nöjen, men med den mindre stadens fördel att det aldrig är särskilt långt att ta sig någonstans. Inom några minuter från hotellet kan du promenera ner till Rosenlundskajen, stadsdelen Haga, ta in panoramautsikten från Skansen Kronan eller upptäck Göteborgs modescen med lokala designers vid Kungsgatan och Magasingatan.

Under sommartid rekommenderar vi dig verkligen att ta Sommarbåten ut till Göteborgs vackra skärgård, du kan åka ut till både den södra och norra skärgården och strosa längs pittoreska gränder, ljuvliga stränder, i naturreservat och längs fina promenadstigar. Båten avgår från Stenpiren, endast några minuters promenadväg från hotellet. 

Om du vill upptäcka mer eller har frågor, hjälper vi dig gärna med tips så att du får ut det mesta av ditt besök i Göteborg!

INKLUDERAR

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Entré till Serenity Spa & Gym
  • Välkomstdrink
  • 3-rätters middag i View Skybar & Restaurant
  • Hotellfrukost
  • PressReader - digitala dagstidningar och magasin från hela världen

ALLMÄNNA VILLKOR

Rumspriserna kan variera från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser.

View Skybar & Restaurant at Hotel Riverton, Gothenburg

ALLMÄNNA VILLKOR

Rumspriserna kan variera från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller avtalspriser.