Boka nu
En lyxig bar i Göteborg på Hotel Riverton. Det är exklusiv inredning med en upplyst bar längst bak i rummet.

Hotellet

En designhotell upplevelse i centrala Göteborg

Hotel Riverton är ett modernt designhotell beläget vid vattnet i centrala Göteborg som är helt och hållet familjeägt- och drivet sedan 1991. Vi erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn. 

Med våra gäster i fokus, personliga omtanke och en passion för god kvalité levererar vi upplevelser man längtar tillbaka till.

Parkering

Vi erbjuder parkeringsplatser i vårt garage, inklusive platser med laddningsmöjligheter för elbilar mot en avgift. Då vi har ett begränsat antal med platser rekommenderar vi att du förbokar i god tid innan din vistelse.

Djurvänliga

Undvik att lämna bort din värdefulla vän och ta med ditt husdjur på din nästa resa. Vi älskar fyrbenta familjemedlemmar och ser fram emot att välkomna dem som en av våra egna. Vi på Hotel Riverton är glada över att kunna ta emot dig och ditt välskötta husdjur vid din nästa vistelse i Göteborg. 

Luxury Amenities Hotel Gothenburg

Covid-19

På grund av det oroliga läge som Coronaviruset (COVID-19) skapar just nu, så vill vi säkerställa för dig att vi på Hotel Riverton tar situationen på allvar. Våra gästers och personalens säkerhet och välbefinnande är av högsta prioritet för oss på Hotel Riverton, därför vidtar vi nu extraordinära åtgärder för att göra vårt främsta för att förhindra spridning av Corona-viruset. 

Upptäck Göteborg

Hotel Riverton ligger i det nya spännande området, Skeppsbron, precis intill vattnet med bra förbindelser till hela Göteborg. Inom några minuter från hotellet kan du promenera ner till Rosenlundskajen, stadsdelen Haga, ta in panoramautsikten från Skansen Kronan eller upptäck Göteborgs modescen med lokala designers vid Kungsgatan och Magasingatan.