Boka nu

Konferens & Event på Hotel Riverton

Konferens i Göteborg

Hotel Riverton är ett familjeägt och drivet designhotell i centrala Göteborg. Hos oss finner du 16 flexibla konferensrum för möten, frukostseminarium eller evenemang inklusive fyra mindre grupprum och en större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan ta upp till 400 deltagare. 

Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning. 

Hela vår konferensavdelning är nyrenoverad och utrustad med den senaste tekniken med enkel tillgång till Wi-Fi. Väl på plats tar våra konferenstekniker hand om alla tekniska förberedelser så att ni kan koncentrera er på dagens innehåll!

Utrymme Icon of Bio Bio Icon of Klassrum Klassrum Icon of U-Bord U-Bord Icon of Fiskben Fiskben Icon of Ö-sittning Ö-sittning Icon of Styrelse Styrelse Icon of Mingel Mingel Icon of Bankett Bankett
Kongressen 250 150 60 102 150 - 250 200
Conference Room 1 100 50 26 42 50 - 100 -
Conference Room 2 150 80 38 60 80 - 140 -
Conference Room 3 70 36 24 30 36 - - -
Conference Room 4 42 24 20 24 24 - 70 -
Conference Room 5 80 40 26 30 18 - - -
Conference Room 6 40 20 16 18 20 18 - -
Conference Room 5+6 110 60 34 48 60 - - -
Conference Room 7 80 40 26 30 40 - - -
Conference Room 8 40 20 16 18 20 18 - -
Conference Room 7+8 110 60 34 48 60 - - -
Conference Room 9 28 18 16 12 18 14 - -
Conference Room 10 20 16 10 12 16 - - -
Conference Room 9+10 50 40 26 30 40 22 - -
The Business Suite - - - - - 10 - -
The Boardroom - - - - - 10 - -
Studio 1+2 - - - - - 18 - -
Studio 1-4 - - - - - 10 - -

Kongressen

Vår största lokal Kongressen, lämpar sig utmärkt för större föreläsningar, utställningar eller mässor. I direkt anslutning till lokalen ligger en av våra restauranger som kan användas för mingel, fest, middag eller utställarplats. 

Konferensrum

Vi erbjuder 17 mångsidiga konferensrum inkluderat 4 mindre grupprum och en större lokal som tar 2–400 personer och som möbleras anpassat efter ditt möte eller event. 

Streaming Studio

I takt med att tiderna förändras har vi skapat nya möjligheter för våra konferensgäster, när det är svårt att träffas live är ett digitalt möte ett bra alternativ.

Festlokal och Bankett Göteborg

Event & Festligheter

Hotel Riverton är det perfekta stället att arrangera ditt event på, de spektakulära utsikterna över hamninloppet skapar den rätta stämningen för ditt företagsevent, middag eller bröllop.

Grupprum

Våra fyra grupprum är perfekta mötesrum för mindre möten i Göteborg. De interna flexibla väggarna tillåter rummen att delas eller öppnas upp efter era behov av utrymme.

Mötesförfrågan

Varmt välkommen att fylla i vårt mötesförmulär så återkommer vi till dig så snart vi kan med en offert.

Aktiviteter

Vi hjälper gärna till att organisera aktiviteter som ett komplement till en konferens, möte eller Kickoff. Aktiviteterna organiseras av våra samarbetspartners som är experter på att skapa roliga och inspirerande teambuilding aktiviteter.

En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.

Bröllop

Vi erbjuder möjligheten att fira ert bröllop i centrala Göteborg. Här finns vackert designade och moderna lokaler och alla förutsättningar för en lyckad dag, tillhörande fest och en oförglömlig bröllopsnatt. 

Conference at Hotel Riverton

Mat & Dryck

Det är under kaffepauser som idéer dyker upp och kontakter skapas.

Läs Mer

Utomhusaktiviteter

Vi hjälper gärna med att organisera aktiviteter som ett komplement till en konferens eller ett möte.

Läs Mer
Hotel Riverton - Indoor Activities

Inomhusaktiviteter

Vi hjälper gärna med att organisera aktiviteter som ett komplement till en konferens eller ett möte.

Läs Mer

Letar ni efter tilltalande, moderna och inspirerande miljöer för en konferens i centrala Göteborg har vi allt ni behöver. Förutom olika flexibla konferenslokaler finns det rum för möten, grupprum och senaste tekniken för till presentationer. Som designhotell i Göteborg med erfarenhet av olika event kan vi erbjuda allt som krävs för att ett event ska bli extra lyckat.
Vårt dedikerade team erbjuder allra bästa hjälp för att anordna allt från mindre till riktigt stora konferenser. Ni får även en kontaktperson som följer er från första kontakt till uppföljning av eventet.


Vilken service erbjuds vid konferens i Göteborg?

Vi har möjlighet att anordna konferenser med upp mot 250 deltagare med all service som behövs vid stora evenemang. Våra konferensrum är flexibla och går att anpassa för olika behov. Vår konferensavdelning är nyrenoverad och är utrustad med modern teknik, Wi-Fi finns överallt och enkelt tillgängligt.
Ni får även tillgång till konferenstekniker som ser till att all teknik fungerar under dagen. Alla tekniska förberedelser stäms av i god tid för att ni inte ska behöva ägna er åt annat än dagens innehåll. 
Vi har ett dedikerat team av kockar och serveringspersonal som ser till att lunch och pauser löper på utan onödig väntan. När det kommer till maten är den en del av konferensen i Göteborg och vår köksmästare komponerar en meny som ramar in eventet med perfektion. Från en tilltalande frukost som kick startar dagen till avslutningsmiddagen som rundar av och skapar minnen.

Kan vi anordna aktiviteter i Göteborg i samband konferens?

Vi hjälper till att anordna event och konferens i Göteborg. Det innebär att vi även kan hjälpa till att anordna gruppaktiviteter i samband med konferensen. Oavsett om ni vill ordna en lite extra tilltalande middag med utsikt i över Göteborgs hamninlopp eller en mer fartfylld aktivitet kan vi hitta passande förslag. 
Er kontaktperson kan hjälpa er att utforma upplevelser utifrån behov och önskemål. Vi tar fram förslag som passar dagtid som för att runda av konferensen med en gemensam upplevelse. 

Vilken teknik är tillgänglig hos er i Göteborg vid en konferens?

Vi kombinerar vackert designade och eleganta miljöer med allt som kan önskas i form av modern teknik. Det innebär bland annat takmonterade projektorer, hörslingor, PA-system och möjlighet att skräddarsy ljussättningen. I takt med att tiderna förändras har vi skapat nya möjligheter för våra konferensgäster, när det är svårt att träffas live är ett digitalt möte ett bra alternativ. Vi har nu möjlighet att erbjuda allt från enklare digitala lösningar för digitala möten till en komplett streaming studio för dig som vill live streama din konferens, föreläsning, seminarie, underhållning, konsert eller liknande. 
Vi har en fullt utrustad rymlig lokal med all teknik och personal som behövs för att kunna genomföra ett professionellt digitalt evenemang. 
Vi har även möjlighet att anordna styrelsemöten i lite mer exklusiv miljö. Här finns det möjlighet att använda sig av videokonferenssystem med fast uppkoppling och dedikerad prestanda. Dessa rum är inte flexibla med inredda för att möta högt ställda krav på funktion och design.

Hur bokar vi vår konferens hos er i Göteborg?

För att boka och planera en konferens hos oss får ni gärna fylla i en förfråga eller kontakta oss direkt via e-post eller telefon. Vi ser då till att ni får en kontaktperson med erfarenhet som hjälper er med alla detaljer.
Vi hjälper er även att se till att allt från material till aktiviteter koordineras. Att förlägga en konferens hos oss ska vara enkelt. Deltagare kan njuta av den speciella miljön och inspireras av en trevlig dag.
 

Vad kostar en konferens i Göteborg?

Det beror på vad för typ av konferenslokal ni är i behov av, om ni väljer till matpaket, middagar, extra teknik och hotellrum. Priserna för våra olika konferenslokaler varierar från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning efter efterfrågan.

 

Varför ska man åka på konferens i Göteborg?

Det finns flera anledningar till att konferera i Göteborg. Att slippa långa resvägar och ha nära till kommunikationsmedel är något som uppskattas av många konferensdeltagare idag. Det blir allt viktigare att vara effektiv med medarbetarnas tid och då är valet av mötesplats många gånger enkelt; konferensanläggningar i citykärnan med effektiva kommunikationer i dess närhet. Vi ligger idealt i centrala Göteborg, med Stenpiren resecentrum framför oss.

Är ni ute efter en högkvalitativ konferensupplevelse? Vi erbjuder helhetsupplevelser kryddat med mat & dryck, möten & konferens, evenemang, fest, middagar, goda drinkar, inspirerande miljöer, vackra utsikter och framförallt, en god natts sömn. Med våra gäster i fokus, personliga omtanke och en passion för god kvalité levererar vi upplevelser man längtar tillbaka till. 

Eller är det teambuilding aktiviteter som ni söker? Vi hjälper gärna till att organisera aktiviteter som ett komplement till en konferens, möte eller Kickoff. Aktiviteterna organiseras av våra samarbetspartners som är experter på att skapa roliga och inspirerande teambuilding aktiviteter. De flesta aktiviteter kan dessutom anpassas för att återspegla ett företag och dess mål på ett inspirerande sätt!

Gör ett aktivt val nästa gång ni skall arrangera en konferens, och välj världens mest hållbara stad. Vår underbara stad Göteborg har blivit framröstad som världens mest miljövänliga stad 6 år i rad, enligt Global Destination Sustainability Index (2016-2022). Göteborg har utöver detta även en hållbarhetsutmärkelse till efter att Lonely Planet utsett Best in travel 2021, där Göteborg är vinnare i hållbarhetskategorin ”Best Sustainable City Stay”.