Restauranger på Hotel Riverton

Restaurang & Skybar för mat, dryck och Afternoon tea i Göteborg

Oavsett om du vill avnjuta en romantisk middag, fira en speciell dag eller organisera en konferenslunch med kollegor erbjuder restaurangerna och barerna på Hotel Riverton i Göteborg gastronomiupplevelser för alla tillfällen. 

Du kan enkelt boka bord online för upp till 8 personer. Är ni ett större sällskap eller om ni har några specifika önskemål, vänligen kontakta oss via telefon eller email.

Dine to one of Gothenburg's best views

View Skybar & Restaurant

På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink i baren eller upplev vår á la cartemeny till en spektakulär utsikt över Göteborgs hamninlopp.

The Livingroom

Varmt välkommen till hjärtat av Hotel Riverton. En mötesplats i Göteborg som man kan njuta av hela dagen, från morgonkaffet till en avec på kvällen.

Restaurant ONE

Restaurant ONE ligger på första våningen med en modern och varm inredning. Här möts du av en inbjudande atmosfär och en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven.

Afternoon Tea

Med fönster från golv till tak och vackra vyer över Göteborgs hamninlopp, serverar vi Afternoon Tea med lyxiga smakupplevelser i en avkopplande miljö.

Hotellfrukost

Vad vore en hotellvistelse vara utan att vakna väl utvilad i fluffiga lakan för att sedan gå ner och njuta av en underbar frukost? Vi hälsar dig varmt välkommen till en av Sveriges bästa hotellfrukostar. I en vacker lugnande atmosfär presenteras en generös frukost med något för alla. 

Dine to the best view in Gothenburg

Julbord

Välkommen till vårt härliga traditionella julbord som serveras 20 november-22 december 2020. Njut av julens alla läckerheter i vår nyrenoverade restaurang på plan 1 som erbjuder en varm och modern inredning. 

New Year's Eve at Hotel Riverton, Gothenburg

Nyårsmatiné Restaurant ONE

Fira in det nya året med goda vänner eller familj i vår nyrenoverade Restaurant ONE på våning 1. Hos oss möts du av en inbjudande atmosfär och en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. 

Nyårsmiddag

Fira in det nya året till en av Göteborgs vackraste utsikter!

Vi kommer att servera en 4-rätters middag i vår restaurang på våning 12, View Skybar & Restaurant.