Boka nu

Restauranger i Göteborg

Restauranger & Barer på Hotel Riverton

Oavsett om du vill avnjuta en romantisk middag, fira en speciell dag eller organisera en konferenslunch med kollegor erbjuder restaurangerna och barerna på Hotel Riverton i Göteborg gastronomiupplevelser för alla tillfällen. 

Du kan enkelt boka bord online för upp till 8 personer. Är ni ett större sällskap eller om ni har några specifika önskemål, vänligen kontakta oss via telefon eller email.

Bar med utsikt Göteborg

View Skybar & Restaurant

På 12:e våningen med fönster från golv till tak hittar du View Skybar & Restaurant. Njut av en prisbelönt drink i baren eller upplev vår á la cartemeny till en spektakulär utsikt över Göteborgs hamninlopp.

The Livingroom by Riverton Gothenburg

The Livingroom

Varmt välkommen till hjärtat av Hotel Riverton. En mötesplats i Göteborg som man kan njuta av hela dagen, från morgonkaffet till en avec på kvällen.

Restaurant ONE Hotel Riverton Gothenburg

Restaurant ONE

Restaurant ONE ligger på första våningen med en modern och varm inredning. Här möts du av en inbjudande atmosfär och en tidlös elegans som förgyller stämningen och gemenskapen. Restaurangen har panoramafönster från golv till tak som erbjuder en fin utsikt mot älven.

Afternoon Tea Hotel Riverton Gothenburg

Afternoon Tea Göteborg

Med fönster från golv till tak och vackra vyer över Göteborgs hamninlopp, serverar vi Afternoon Tea med lyxiga smakupplevelser i en avkopplande miljö.

Hotellfrukost Göteborg

Hotellfrukost

Vad vore en hotellvistelse vara utan att vakna väl utvilad i fluffiga lakan för att sedan gå ner och njuta av en underbar hotellfrukost? Vi hälsar dig varmt välkommen till en av Sveriges bästa hotellfrukostar. I en vacker lugnande atmosfär presenteras en generös frukost med något för alla. 

På tolfte våningen med slående utsikt över älven och Göteborg finner du vår á la carte restaurang View. Vår uktiga köksmästar komponerar säsongsbaserade menyer som inspireras av de allra bästa som Västkusten och Skandinavien kan erbjuda med en personlig touch. I anslutning till vår restaurang i Göteborg finns även vår bar View Skybar. Där kan du njuta av härliga cocktils och förfriskningar av våra duktiga bartenders innan maten eller för att slappna av en stund efter en god måltid till en utsikt som ingte går att se sig mätt på. På fredagar och lördagar har vi en DJ som spelar skön musik med goda drinkar till en av Göteborgs bästa utsikter på View Skybar & Restaurant!

Som designhotell i Göteborg har vi lagt stor vikt inte bara vid menyn utan även inredningen som är smakfullt modernt inredd. View Skybar & Restaurant erbjuder en meny som varierar efter årstid och säsongens läkcra råvaror. I den mån det är möjligt så används lokala och ekologiska produkter. Inredningen, menyn och utsikten över Götebors hamninlopp skapar en unik helhetsupplevelse. 

Vill du äta något lättare och njuta av en mer avslappnad stämning rekommenderar vi ett besök i vår lobbybar The Livingroom. Här finner du generösa ytor, elegant inredd med varma färger och härliga designmöbler. Njut av ett glas champagne i baren eller ett tilltalande alternativ, vi serverar även lättare snacks alternativ här. 

 

Bordsbokning på View, restaurang i Göteborg

Vi rekommenderar alltid att boka bord om ni vill äta middag hos oss. Vår restaurang är extra välbesökt i Göteborg, inte minst under helgerna. Är ni fler än åtta personer i sällskapet så bokas detta genom att kontakta vår bokningsavdelning via email eller telefon. Det går inte att boka bord i bardelen på View Skybar & Restaurant, utan vi välkomnar drop-in för att njuta av prisbelönta drinkar med fantastisk utsikt över Göteborg. 

 

Boka Restaurang för event i Göteborg 

Önskar ni att arangera en fest, privat middag eller event i Göteborg så erbjuder vi att abonnera vår restaurang, Restaurant ONE, som ligger på första våningen med panoramafönster med viss utsikt mot älven. I Restaurant ONE har vi möjlighet att ta emot 260 sittande middagsgäster. Kongresslokalen som ligger i direkt anslutning till restaurangen kan öppnas upp och då förvandlas till en hel festvåning. Den är nyrenoverad och vackert inredd med eleganta detaljer, utan at kompromissa på teknik och funktionalitet. Vi vågar säga att det är en av Göteborgs mest inbjudande atmosfärer för stora sällska och fester. 

Vårt duktiga köksteam komponerar ihop menyer enligt säsong som passar perfekt för stora sällskap, utan att kompromissa med upplevelsen eller kvalitén för gästen. Med en egen bar i Restaurang ONE och modern teknik som är anpassad för presentationer och tal så är det en perfekt lokal för stora event, middagar och fester. Är ni intresserade av att arrangera ert event eller middag hos är ni varmt välkomna att kontakta oss. 

Restaurant ONE är även restaurangen där vi dukar upp vår generösa och härliga hotellfrukost i Göteborg. Det är även här våra konferensluncher och fikor serveras utöver andra företagsevent. 

 

Välkomna till vår restaurang i Göteborg - njut av det goda i livet

Vi är ett centralt beläget designhotell i Göteborg med en restaurang som erbjuder minnesvärda upplevelser. Förutom att locka med tilltalande menyer, elegant och smakfull inredning månar vi om att servicen skall vara i toppklass. 

Boka gärna bord och glöm inte att meddela oss om du har några matallergier vi bör veta om. På tolfte våningen, i vår restaurang View Skybar & Restaurant dukar vi upp en minnesvärd Afternoon Tea på lördagar som är svårslagen i Göteborg när du är sugen på att njuta av gott te, Champagne och godsaker. 

Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra restauranger eller menyer.