Boka nu
Dandy Bar i Restaurant ONE Hotel Riverton

En konferens med mycket smak

Det är under kaffepauser som idéer dyker upp och kontakter skapas. Att delta i en konferens är inte bara ett tillfälle att nätverka och lära sig nya saker; det är också en chans att njuta av läckra måltider och avnjuta en stunds avkoppling med en god fika. Under konferenser är lunch och fika inte bara måltider, de blir sociala händelser som främjar gemenskap och energifyllda pauser.

Vi vet att maten vi serverar höjer konferensupplevelsen, därför bjuder vi på en vällagad och näringsrik konferenslunch med råvaror efter säsong och av högsta kvalitet. Vi använder lokala och ekologiska råvaror i möjligaste mån, vilket innebär att vår meny varierar beroende på säsong och tillgänglighet för att säkerställa att vi alltid använder det bästa av vad säsongen har att erbjuda. Närheten till havet gör sig påmind i menyn där utvalda råvaror från västkusten står i fokus, vi serverar fisk till lunch tre dagar i veckan och använder gärna skaldjur i matlagningen.

Förmiddagsfika

På vår förmiddagsfika serveras chiapudding, minimuffins, hälsoshots och kaffe/te. 

Lunch

Vi serverar alltid en tallriksserverad trevlig och näringsrik lunch. Köket hämtar inspiration från den svenska västkusten och serverar därmed fisk tre dagar i veckan, måndag, onsdag och fredag. Till lunchen serveras alltid sallad och hembakat surdegsbröd gjort på ekologiska mjöler. 

Lunchtid blir ett utmärkt tillfälle för deltagarna att koppla av och lära känna varandra på ett mer informellt sätt, vilket kan stärka konferensens övergripande syfte.

Eftermiddagfika

På eftermiddagen ser vår konditor till att hålla er energinivå uppe med hembakade sötsaker, till det serveras även fruktsallad, smoothie och kaffe/te. Kakbuffén som serveras är även den säsongsanpassad, vår konditor lyfter fram de olika smakerna och råvarorna som varje årstid har att erbjuda, och anpassar även bakelserna efter temadagar i största möjliga mån.

Fikat blir en naturlig plats för små samtal och idéutbyten mellan sessionerna. Det är inte bara en tid för att stilla hungern, utan också ett tillfälle att skapa en mer avslappnad atmosfär där deltagarna kan dela erfarenheter och skapa minnen tillsammans.

Specialkost

Vi är måna om att erbjuda specialkostalternativ för att tillgodose allergier och kostrestriktioner, för att skapa en så positiv upplevelse som möjligt för alla. Vid specifika matallergier eller vegetarisk kost behöver det bekräftas till oss senast 5 arbetsdagar innan arrangemangsdatum för att vi ska kunna säkerhetsställa produkter och förtäring utanför vårt ordinarie utbud av lika hög kvalité.

Fördelar med konferens på Riverton

  • Lunch och förmiddags/eftermiddagsfika av hög kvalité
  • Nyrenoverad konferensavdelning
  • Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en personlig service och ni kommer alltid att ha en kontaktperson hos oss som följer er hela vägen – från förfrågan till genomförande och uppföljning
  • Vi erbjuder den senaste tekniken med tak-monterade projektorer, PA system, skräddarsydd ljussättning, hörslinga och allt annat som behövs för att skapa den rätta stämningen för olika tillfällen
  • Högkvalitativt nyinsatt Wi-Fi
  • Vi erbjuder en streaming studio och möjlighet till digitala möten