Boka nu
Afternoon Tea & Spa at Hotel Riverton

Afternoon Tea i Göteborg

Ny Afternoon Tea Meny

Vårt skickliga kök, ledd av den talangfulla Andreas Rolk, har skapat en oemotståndlig ny Afternoon Tea-meny inför den kommande säsongen med premiär lördag 27 januari. 

Låt dig förföras av vårt utbud, där scones möter delikata snittar med skaldjur, västerbottenost, lax och rödbetsmaräng med anklevermousse. När det är dags att stilla det söta begäret, väntar en förtjusande samling bakverk och desserter som créme caramel, éclair, petit-four och vår läckra miljonskiva med choklad och kola.

Med panoramafönster från golv till tak och en förtrollande utsikt över Göteborgs hamninlopp skapar vi en atmosfär där vi serverar Afternoon Tea med förstklassiga smakupplevelser. Det är det perfekta tillfället att unna dig själv eller skämma bort någon du tycker om.
 

Afternoon Tea 425

inkluderar en härlig kombination av delikata bakverk, desserter, snittar och scones, serverade med sylt och curds som varierar med säsongen.
 

Ruinart Champagne 635

För en extra touch av lyx kan du välja att njuta av din Afternoon Tea med ett glas Ruinart Brut Champagne.

Vårt breda urval av téer från Tea Masters kompletterar perfekt denna eleganta upplevelse och gör varje Afternoon Tea till en stund av njutning och avkoppling.
 

Nyhet!

Från och med söndag 28 januari kommer vi att servera Afternoon Tea även på söndagar från kl. 15:00 i View.
 

Afternoon Tea & Spa

Kombinera njutningen av vår Afternoon Tea med en stunds avkoppling i vårt exklusiva Serenity Spa & Gym med vårt nya erbjudande Afternoon Tea & Spa. Börja eller avsluta med Afternoon Tea, det går att boka bord kl. 15:00, 15:15 eller 15:30 på söndagar. 

När du känner dig redo för ytterligare avkoppling, hälsar vi dig välkommen till Serenity Spa & Gym. Slappna av i vår uppvärmda inomhuspool, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller ta det lugnt i din egen takt i vår Spa Lounge. Det perfekta sättet att förlänga din stund av välbefinnande och skapa en minnesvärd dag fylld med smaker och avkoppling.

Följande tider finns att boka i vårt Spa: 12:00-15:00, 15:00-18:00 eller 19:00-22:00. 
 

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår värld av smaker och välbefinnande!