Boka nu
Konferens i Göteborg Hotel Riverton

Konferens i Göteborg

Mötesplatsen vid vattnet

Upptäck Hotel Riverton, det familjeägda och drivna designhotellet som tar mötesupplevelsen till nya höjder i centrala Göteborg. Vår dedikation till kvalitet och service gör oss till det perfekta valet för ditt nästa möte, frukostseminarium eller evenemang.

Med 16 flexibla konferensrum, inklusive fyra mindre grupprum och en imponerande större lokal som tillsammans med vår eventrestaurang kan rymma upp till 400 deltagare, erbjuder vi en mångsidig plattform för olika typer av sammanträden och sammankomster. Bland våra konferensrum finns två exceptionella lokaler med en fast konfiguration – The Boardroom och The Business Suite. The Boardroom är elegant utrustad med bekväma stolar och ett specialdesignat bord med en matt yta för att minimera reflektioner vid videokonferenser. Perfekt för möten med 2–10 deltagare, skapar denna lokal en styrelserumskänsla. 

Vårt fokus på personlig service innebär att du alltid kommer att ha en engagerad kontaktperson som stödjer dig genom hela processen – från förfrågan och planering till genomförande och uppföljning. Våra dedikerade konferenstekniker tar hand om alla tekniska förberedelser på plats, vilket ger dig friheten att fokusera helt och hållet på innehållet i dagens möte. Hos oss på Hotel Riverton strävar vi efter att göra varje konferens till en framgångsrik och minnesvärd upplevelse.


Konferens och Event på Hotel Riverton

Vår största lokal, Kongressen, är den perfekta platsen för storslagna föreläsningar, imponerande utställningar eller välorganiserade mässor. Belägen i direkt anslutning till lokalen finner du en av våra restauranger, vilken är idealisk för mingel, festligheter, middagar eller som utställarplats.

Kongressen har flexibiliteten att delas upp med en vikvägg, vilket möjliggör olika avgränsade områden för olika ändamål. Med en imponerande scen på 22 kvadratmeter, hörslinga, avancerad ljud- och ljusanläggning, takmonterad projektor samt ett högkvalitativt PA-system, är lokalen utrustad för att möta de högsta tekniska kraven. Vid behov kan vi även tillhandahålla ytterligare teknisk utrustning för att skräddarsy lokalen efter dina specifika behov.

Vår flexibilitet sträcker sig bortom tekniken. Vi erbjuder skräddarsydda paket som passar dina önskemål, oavsett om du planerar en intim middag, ett företagsevenemang, en minnesvärd födelsedagsfest eller en magisk bröllopsceremoni. Kontakta oss så hjälper vi dig att skapa och genomföra ett lyckat event, från planering till utförande. Vi är dedikerade till att göra varje tillfälle minnesvärt och specialanpassat enligt dina visioner och behov. 


En konferens med mycket smak

Det är under kaffepauser som idéer dyker upp och kontakter skapas. Vi vet att maten vi serverar höjer konferensupplevelsen, därför bjuder vi på en vällagad och näringsrik tallriksserverad konferenslunch med råvaror efter säsong och av högsta kvalitet. På eftermiddagen ser vår konditor till att hålla er energinivå uppe med hembakade sötsaker.


UTRUSTNING I VÅRA KONFERENSLOKALER

Vi strävar alltid efter att möta och överträffa högt ställda krav på teknisk utrustning i våra konferenslokaler. Hos oss får ni tillgång till toppmoderna faciliteter, inklusive takmonterade projektorer, PA-system och dimmerbar ljussättning i samtliga konferensrum. Snabbt och kostnadsfritt Wi-Fi finns självklart tillgängligt i alla våra konferenslokaler.

För ökad tillgänglighet erbjuder vi en konferenslokal med fast hörslinga och några lokaler som är anpassade för mobila hörslingor. Vår dedikerade teknikpersonal finns på plats för att assistera och ta hand om alla förberedelser som krävs för att säkerställa en bra teknisk upplevelse.

När ni bokar en konferens i Göteborg hos oss ingår standardutrustning såsom projektor och skärm, whiteboard, ett blädderblock, bordsvatten samt block och penna till varje deltagare. Övrig teknisk utrustning kan beställas vid behov.
 

TEKNIK FÖR DIGITALA KONFERENSER OCH MÖTEN

För att möta de föränderliga tiderna erbjuder vi nu nya möjligheter för våra konferensgäster. Vid situationer där det är utmanande att träffas fysiskt, är digitala möten ett utmärkt alternativ. Vi har inrättat en streamingstudio i en av våra konferenslokaler för dem som vill livestreama konferenser, föreläsningar, seminarier, underhållning eller konserter. För hybridmöten över plattformar som Teams eller Zoom har vi flera tekniska lösningar som kan anpassas efter specifika krav och implementeras i alla våra konferensrum. Vid videokonferenser använder vi HD-video kopplad till en dedikerad uppkoppling med hög bandbredd för optimal prestanda. Kontakta oss så hjälper vi er att utforma ett förslag som passar just era behov för en framgångsrik konferens i Göteborg.

Välkommen till Hotel Riverton, där varje konferens blir en unik och minnesvärd upplevelse i hjärtat av Göteborg!