Boka nu
Alla Hjärtans Dag Hotel Riverton

Alla Hjärtans Dag

ALLA HJÄRTANS DAG I GÖTEBORG 

Är det ett påhittat sälj-jippo eller en romantisk tradition? Den 14 februari är känt som kärlekens dag. För dig som fortfarande drömmer om den perfekta Alla Hjärtans Dag, har vi skapat ett smakfullt urval av erbjudanden, fyllda med kärlek och inspirerande stunder.

Alla Hjärtans dag, den dagen då kärlekens vingar sprider sig över staden. Det är en stund för att hylla inte bara den romantiska kärleken, utan även vänskapen som värmer våra hjärtan. För oavsett om det är din livspartner, bästa vän eller familjemedlem, så fylls varje hjärta med glädje vid en överraskning på Alla Hjärtans Dag.
 

ALLA HJÄRTANS DAG PAKET 

Överraska din kärlek med ett lyxigt Alla Hjärtans Dag Paket i Göteborg. Er resa börjar med kvalitetstid, där en kyld flaska Champagne, en bukett med 10 förtrollande röda rosor och ett litet fat med chokladdoppade jordgubbar samt en chokladig överraskning väntar på ert rum vid ankomst. När hungern slår in, bjuder vi in er till View Skybar & Restaurant på våning 12. Där väntar en Alla Hjärtans Dag middag med 4 serveringar, inramad av en av Göteborgs vackraste utsikter. Vill ni göra er vistelse extra romantisk, välkomnas ni varmt att lägga till en entré till vårt Serenity Spa. Slappna av i vår uppvärmda inomhuspool, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge.
 

ALLA HJÄRTANS DAG MIDDAG I GÖTEBORG 

Avnjut en romantisk middag med din kärlek på View Skybar & Restaurant. Från den tolfte våningen öppnar sig en romantisk vy över hamninloppet och hela staden. Vår skicklige kökschef, Christoffer Andersson, och hans team har sammansatt en extra romantisk Alla Hjärtans Dag meny med 4 serveringar, där varje servering är av högkvalitativa och inspirerande råvaror. View Skybar & Restaurant är inte bara en restaurang; det är en atmosfär av chic elegans och lyx, ett hjärtligt hem för kärleksfulla stunder i Göteborgs hjärta.
 

AFTERNOON TEA 

Har du svårt att frigöra dig på vardagar för att fira? På lördagar bjuder vi in till vårt omtyckta Afternoon Tea. Njut av en ljuv smakupplevelse med förtrollande vyer över Göteborg. Er väg till lycka är belyst av nybakade scones, delikata bakverk och noggrant utvalda téer och champagner. Perfekt när du vill unna dig själv eller skämma bort någon du håller kär. Vår Afternoon Tea, serverad i View Skybar & Restaurant, är inte bara en smakresa utan även en stunds njutning av vår unika atmosfär - en mix av chic elegans och en känsla av välkomnande. Varmt välkomna till en lördagseftermiddag fylld av hjärtevärmande ögonblick!