Boka nu
Winter offer Hotel Riverton Göteborg

Winter Offer

WINTER OFFER - 20% RABATT

Vi är glada att ha dig som vår medlem och vill därför erbjuda dig en exklusiv förmån – 20% rabatt på valfri rumskategori under vintersäsongen. Hos oss garanterar vi alltid det bästa priset när du bokar direkt.

Stig in i värmen hos oss, där mysiga atmosfärer, förstklassig mat och dryck, bekväma DUX-sängar med fluffiga täcken och kuddar, samt en härlig hotellfrukost väntar. Vårt hotell har ett centralt läge vid vattnet i Göteborg, vilket gör det till den perfekta utgångspunkten för att uppleva stadens vintermagi.

Oavsett om du söker festlig julstämning i form av julmarknader eller julshower, spännande shoppingmöjligheter, gastronomiska upplevelser eller om du föredrar lugnet i parker och naturområden, finns det något för alla under vintertiden i Göteborg.

Erbjudandet inkluderar:

  • Övernattning i valfri rumskategori
  • Välkomstdrink i The Livingroom
  • En härlig hotellfrukost
  • Entré till Serenity Gym

Logga in och boka redan idag!


Vintermagi i Göteborg

Göteborg omfamnar vintermånaderna med en förtrollande atmosfär som förvandlar staden till en sagolik vinterdestination. När den första snön sakta faller, sveper Göteborg in sig i ett vitt täcke och förvandlar gator och torg till en gnistrande vinterkuliss.

Ta en avslappnad promenad längs Avenyn, där upplysta träd kastar sitt sken över de eleganta butiksfönstren. Doften av nybakade lussebullar och varma drycker från mysiga kaféer skapar en inbjudande oas mitt i vinterkylan.

Julmarknaderna sprider glädje och festlig stämning med färgglada bås som erbjuder handgjorda hantverk och läckra juldelikatesser. Liseberg, som på sommaren är en nöjespark, förvandlas till en magisk vinterpark med glittrande ljus, karuseller och snöklädda landskap.
 

Lugn och ro nära naturen

För de som söker lugnet erbjuder de vackra parkerna och naturområdena i Göteborg en fridfull reträtt. Skogen och sjöarna som omger staden utgör en vacker kontrast till stadens pulserande centrum och ger möjlighet till vintersport eller en stilla promenad genom frostklädda trädgårdar.
 

Vintermagi och gastronomi

Göteborgs vintermagi sträcker sig även till gastronomin, där restauranger lockar med säsongens läckerheter. En varm soppa eller en smakrik gryta blir extra välkomnande efter en dag utomhus.

Sammanfattningsvis är Göteborg under vintern en plats där stadens puls möter naturens lugn, och där vintermagin dansar genom luften med varje snöflinga. Utforska staden och låt dig förtrollas av Göteborgs vintercharm.


Våra bästa tips för en lyckad vinterweekend hos oss

  • Värm dig i Serenity Spa. Stig ner i det 37-gradiga glittrande turkosa vattnet beläget under imponerande marmorvalv.. En pool som är idealisk att koppla av i. Eller slappna av i en av våra tre olika bastur: aromaterapi-, ång- eller torrbastu. 
  • Slå dig ner i en av våra mysiga soffgrupper i The Livingroom med årets juldrink i handen, Chandon Garden Spritz. En fruktig spritz med sötma och viss bitterhet, samt inslag av apelsin och kryddor. 
  • Ta hissen upp till View Skybar & Restaurant på våning 12 och njut av en god cocktail följt av vår goda 3-rätters middag med fantastisk utsikt över hamninloppet. 
  • Ta en 10-minuters promenad bort till Haga och besök den förstklassiga julmarknaden med ca 40 utställare inom hantverk, design, delikatesser och allt annat som hör högtiden till.