Boka nu
Nyårsmatiné i Restaurant ONE Hotel Riverton

Nyårsmatiné i Restaurant ONE

NYÅRSMATINÉ OCH CHAMPAGNE I GÖTEBORG

Fira slutet av 2023 med utsikten över eftermiddagens fyrverkerier!

Avsluta året med nära vänner eller familj i vår nyrenoverade Restaurant ONE på våning 1. Träd in i en varm och festlig atmosfär, där tidlös elegans lyfter fram glädje och gemenskap. Interiören är smakfullt designad med klassiska detaljer.

Våra två duktiga kockar Andreas Rolk och Christoffer Andersson har satt ihop en härlig matinémeny och tar dig med sina team på en högklassig kulinarisk upplevelse i vackra omgivningar. Upplev en ljuvlig 4-rätters matiné tillsammans med dina nära och kära, medan ni avnjuter den gnistrande utsikten över hamninloppet genom panoramafönstren. Avsluta eftermiddagen med GP:s fyrverkerier som speglar sig i vattnet.

Pris: 895:- per person. 

Vi serverar fasta menyer (ordinarie, vegetarisk och barnens meny) och har inte möjlighet att servera någon vegansk meny under denna eftermiddag. 

Vänligen kontakta oss på +46 31 750 10 45 eller reservations@riverton.se för att boka.
Varmt välkommen med din bokning!


NYÅRSPAKET

Vi har sammansatt det ultimata lyxiga nyårspaketet för att skapa minnen som kommer lysa upp övergången från 2023 till 2024.

Vår mästerkock, Christoffer Andersson, och hans exceptionella team tar dig med på en festlig kulinarisk resa den 31 december. Inled kvällen med en härlig välkomstcocktail, följt av en förtjusande 5-rätters middag i vår prisbelönta View Skybar & Restaurant på 12:e våningen. Här kan du höja champagneglassen vid tolvslaget och ta del av den spektakulära utsikten över Göteborgs hamn, omringad av färgsprakande fyrverkerier. Bo bekvämt i ett av våra ombonade rum, där du kan sjunka ner i DUX-sängarnas komfort med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun. Inled 2024 med en överdådig hotellfrukost.

Detta exklusiva paket inkluderar en stämningsfull välkomstcocktail, en gastronomisk 5-rätters middag i vår signaturrestaurang View Skybar & Restaurant samt ett glas champagne för att skåla in det nya året vid midnatt. Självklart omfattar det även vår läckra hotellfrukost, tillgång till gym och wifi under hela din vistelse.
 

NYÅR I VIEW SKYBAR

Söker du ett extra speciellt sätt att fira nyåret? Höj glaset för det nya året med förtrollande musik från vår DJ, förföriska cocktails eller bubblande kall champagne och absorbera den förtjusande utsikten över Göteborgs skyline och hamninlopp från View Skybar!

Efter er middag hos oss, samlas för att umgås och fira! Här väntar utsökta viner och champagner eller spännande cocktails från våra kreativa bartendrar medan ni fördjupar er i den stämningsfulla atmosfären i denna fantastiska bar, under en himmel som förgylls av fyrverkerier vid tolvslaget. En DJ kommer att sätta tonen med skön musik för att skapa en härlig och minnesvärd start på det nya året.

För att besöka Skybaren på nyårsafton tar vi både bordsbokningar för drinkbord och drop-in, i mån av plats. För att undvika besvikelse med fullbokat på ankomst rekommenderar vi att du bokar ett drinkbord i god tid eller anländer före 22:30.
 

HOTELLERBJUDANDEN FÖR NYÅR I GÖTEBORG

Har du redan planer för middagen på nyårsafton? Vi har en rad lockande erbjudanden för våra hotellrum. Hos oss på Hotel Riverton har du möjlighet att skräddarsy din nyårskväll genom att välja önskat rum och lägga till de tjänster och extra lyxigheter som vi har att erbjuda. Du kan till exempel lägga till spa-entré, en 4-rätters nyårsmatiné, ett cocktailbord i Skybaren, champagne och godsaker till ditt rum. Om du föredrar att ha allt inkluderat i priset har vi skapat paket och erbjudanden som inkluderar det som våra gäster har uppskattat mest. Här är några av våra förslag:

Spapaket - Välj ditt favoritrum och njut av fri tillgång till vårt Serenity Spa.

Special Moments - Låt oss skämma bort dig när du har något speciellt att fira eller om du vill överraska en älskad.

Stay Four Longer - Stanna 4 nätter, betala för 3 (25 % rabatt på din vistelse).

Medlemserbjudande - Vi erbjuder alltid våra medlemmar de bästa priserna och erbjudandena. Logga in och ta del av den exklusiva medlemsrabatten för din vistelse.
 

Välkommen att fira in 2024 på Hotel Riverton!