Boka nu
Påsk i Göteborg på Hotel Riverton

Påsk i Göteborg

När påsken närmar sig, brukar våren göra sin ankomst, eller hur? Välkomna våren med påsk i Göteborg tillsammans med oss här på Riverton!

Det finns så mycket att uppleva i vår vackra stad under påsken. Ta med dig någon du håller kär eller unna dig själv lite egentid genom att lämna vardagens stress bakom dig och koppla av hos oss under påskhelgen. Till skillnad från den traditionstyngda julen ger påsken lite mer flexibilitet och utgör en perfekt långhelg för att komma bort, njuta och kanske uppleva något nytt eller återuppleva det bästa av Göteborg.

Så om påskharen inte levererade allt du önskade, rekommenderar vi att du tar saken i egna händer. I Göteborg finner du allt från välfyllda shoppingcenter till små, unika butiker. För de som älskar inredning finns det mycket att utforska runt Magasinsgatan (till exempel Artilleriet och Norrgavel), som ligger inom bekvämt gångavstånd från oss. Göteborg är kanske mest känt för sitt utbud av färsk fisk och skaldjur, så passa på att njuta av havets läckerheter antingen hos oss eller på någon av stadens fantastiska restauranger.

För de som söker en mer avslappnad atmosfär rekommenderar vi en promenad i Haga, där du kan stanna till på något av de charmiga fik som finns där. Om vädret tillåter är Göteborgs skärgård en fantastisk destination, och det finns många arrangörer som hjälper dig att utforska vår underbara övärld.


Vad händer på Hotel Riverton under påskhelgen?


PÅSKHELGEN I VIEW SKYBAR & RESTAURANT

Vår prisbelönta restaurang, View Skybar & Restaurant, välkomnar er under påsken med en exklusiv upplevelse. Oavsett om ni föredrar Afternoon Tea, à la carte eller en påskmiddag, har vi något speciellt att erbjuda.

Afternoon Tea
Upptäck vårt Afternoon Tea som serveras från klockan 14:00 på påskafton och från kl. 15:00 på påskdagen. Njut av nybakade scones, delikata bakverk och noggrant utvalda téer och champagne. En perfekt stund att unna dig själv eller överraska någon du tycker om.

Á la carte och Cocktails 
Vår restaurang och bar håller öppet alla dagar i veckan, inklusive söndagar. Upplev vår à la carte-meny som erbjuder en spektakulär utsikt över hamnen. Njut av en fantastisk kvalitet på matalternativen och ett utmärkt urval av viner att kombinera med. Passa även på att prova någon av våra prisbelönta cocktails i baren.

Påskmiddag
För den ultimata påskupplevelsen erbjuder vi en 3-rätters påskmiddag både på påskafton och påskdagen. Vår köksmästare Christoffer och hans skickliga team skapar en trevlig vårmeny med färska råvaror efter säsong, allt avnjutet i den fantastiska atmosfären på View Skybar & Restaurant.

Unna er lite kvalitetstid under påskhelgen och förgyll den med en kulinarisk resa hos oss. Vi ser fram emot att välkomna er till en minnesvärd påsk i Göteborg på View Skybar & Restaurant.


Medlemserbjudande 25% rabatt

Vi är tacksamma över våra medlemmar, och för att visa vår uppskattning med att erbjuda en exklusiv förmån. Under påsken får alla medlemmar 25% rabatt med vårt Easter Offer på valfri rumskategori när du bokar direkt genom oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra medlemmar det bästa priset och den bästa upplevelsen. Så varför inte dra nytta av detta erbjudande och säkra din vistelse hos oss till ett förmånligt pris? Vi ser fram emot att välkomna dig och göra din påskupplevelse extra speciell.