Boka nu

Mors Dag

Varför inte överraska din fantastiska mamma på Mors Dag? Det är det perfekta tillfället att skämma bort henne lite extra och visa hur mycket du uppskattar allt hon gör. Att ge bort en minnesvärd upplevelse är det finaste du kan göra, och det ger er möjlighet att njuta av kvalitetstid tillsammans och skapa underbara minnen.

Vi har samlat våra bästa tips på olika alternativ som du kan överväga att ge som present på Mors Dag. En lyxig upplevelse är något din mamma kanske inte skulle boka själv, och det kan verkligen göra dagen extra speciell.

NÄR FIRAR VI MORS DAG?

Mors Dag är en av de största temadagarna runt om i världen och firas vid olika tidpunkter i olika länder. I Sverige är traditionen att fira Mors Dag alltid den sista söndagen i maj. År 2024 infaller Mors Dag på söndagen den 26 maj. Det är något senare än i de flesta andra länder. Orsaken till det sena firandet av Mors Dag i Sverige sägs vara kopplat till tillgången på blommor. Den sista söndagen i maj finns det en mångfald av blommor att välja från för att skänka till våra älskade mammor runt om i hela landet. Så varför inte göra årets Mors Dag extra speciell med en härlig upplevelse och en bukett vackra blommor?

MORS DAG MIDDAG I GÖTEBORG

Vi hälsar dig varmt välkommen att fira Mors Dag hos oss på View Skybar & Restaurant söndagen den 26 maj, till en av Göteborgs mest förtrollande utsikter.

Ge din mamma den extra uppmärksamhet hon förtjänar genom att bjuda henne på en underbar 3-rätters middag. Kanske är det längesen ni spenderade tid tillsammans ute på stan? Denna dag är det perfekta tillfället att göra det. För de som föredrar en mer flexibel meny serverar vi även vår vanliga à la carte. Vår meny återspeglar närheten till havet, där utvalda råvaror från västkusten står i centrum. Inspirerade av kärleken till den svenska västkusten kombinerar våra kockar lokala ingredienser med internationella influenser för att skapa en kulinarisk upplevelse utöver det vanliga.

Fira Mors Dag med oss och skapa minnen som varar genom en smakrik middag och en panoramautsikt över Göteborgs hamninlopp. Vi ser fram emot att välkomna dig och din mamma för en minnesvärd dag i View Skybar & Restaurant.

AFTERNOON TEA I GÖTEBORG

Fira din mamma med en härlig och lyxig Afternoon Tea i Göteborg den 26 maj, från klockan 15:00. Med fönster från golv till tak och en bedårande utsikt över Göteborgs hamninlopp erbjuder vi en avkopplande atmosfär där du kan njuta av en Afternoon Tea fylld med lyxiga smaker.

Afternoon Tea - 425 SEK
Vår Afternoon Tea inkluderar delikata bakverk, desserter, snittar och nybakade scones serverade med sylt och curds efter säsong. Komplettera din upplevelse med ett brett urval av tesorter från Tea Masters.

Ruinart Champagne - 635 SEK
För den ultimata lyxen kan du uppgradera din Afternoon Tea med ett glas Ruinart Brut Champagne.

ERBJUDANDE - AFTERNOON TEA & SPA 

Utforska vårt söndagserbjudande Afternoon Tea & Spa, där du kan kombinera din Afternoon Tea med avkoppling i vårt exklusiva Serenity Spa & Gym. Starta eller avsluta din dag med Afternoon Tea som serveras från kl. 15:00 på söndagen den 26 maj i View Skybar & Restaurant på våning 12. Njut av en inbjudande atmosfär i Serenity Spa och koppla av i vår uppvärmda inomhuspool, aromaterapi-, ång- eller torrbastu eller ta det lugnt i vår Spa Lounge.

Pris
925 SEK per person

Bokning
För att boka din plats, kontakta oss direkt på +46 31 750 10 00 eller riverton@riverton.se

PRESENTKORT

Ge bort en lyxig upplevelse med ett presentkort från Hotel Riverton. Du kan välja att ge bort en summa som kan användas på hela hotellet och för valfri upplevelse, eller skapa en mer specifik gåva, som ett spa-besök, restaurangupplevelse, hotellfrukost eller kanske en övernattning. För att köpa ett presentkort, vänligen kontakta oss på +46 31 750 10 00 eller riverton@riverton.se