Boka nu
Full-service Lägenhet Hotel Riverton

Full-service Lägenhet

90m²
Queen Säng &
1 Bäddsoffa
2-4 Personer
90
Queen Säng &
1 Bäddsoffa
2-4 Personer

Hotel Riverton erbjuder sex rymliga fullservicelägenheter i Göteborg, lägenheterna lämpar sig för långtidsboende, företagsboende eller familjer. 

Lägenheterna är av hög standard och är fullt utrustade med allt du behöver för att kunna njuta av en så bekväm vistelse som möjligt. Avnjut en espresso i rummet från Nespresso®, eller våra härliga badrumsartiklar från Rituals av bästa kvalité. 

Alla lägenheter har kök, matplats, badrum, vardagsrum med bäddsoffa och en 55” HD-TV med Chromecast och ett eller två sovrum. Dem är utrustade med glas, porslin, diskmaskin, mikrovågsugn, spis, kyl & frys, tvättmaskin med inbyggd torktumlare och allt annat som behövs för att leva så bekvämt som möjligt. 

Lägenheterna varierar i storlek från 50–90 kvm och tar upp till 4 personer. Alla handdukar, sängkläder och rengöringsprodukter ingår samt städning en gång i veckan med byte av sängkläder. Ett startkit med tvättpulver är också inkluderat. I vissa av våra lägenhetspriser ingår även tillgång till vår frukostbuffé. 

För att kunna garantera bokningen måste vi göra en förskottsbetalning för varje månad. Vi behöver bara ett företagskreditkort som garanti för resten av vistelsen. Avbokningar kan göras upp till 2 veckor före ankomst. Väl incheckad kommer de följande två veckorna från ändringsdatum inte att återbetalas, men datum längre fram än två veckor kan ändras utan kostnad. 

Vi erbjuder rabatterade priser för längre vistelser, kontakta oss gärna för mer information eller för att boka ditt lägenhetshotell i Göteborg.

Från 2255.00 kr

Faciliteter

 • Icon of DUX säng
  DUX säng
 • Icon of Bäddsoffa
  Bäddsoffa
 • Icon of Städning veckovis
  Städning veckovis
 • Icon of En härlig frukostbuffé
  En härlig frukostbuffé
 • Icon of Tillgång till gym
  Tillgång till gym
 • Icon of Gratis Wi-Fi
  Gratis Wi-Fi
 • Icon of 55” HD-TV med Chromecast
  55” HD-TV med Chromecast
 • Icon of RITUALS badrumsartiklar
  RITUALS badrumsartiklar
 • Icon of Nespresso maskin
  Nespresso maskin
Full-service Lägenhet Hotel Riverton
Full-service Lägenhet Hotel Riverton
Full-service Lägenhet Hotel Riverton
Full-service Lägenhet Hotel Riverton