Boka nu
En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.

Bröllop

Den moderna och exklusiva miljön på Hotel Riverton erbjuder en underbar omgivning för allt kring din stora dag, från förlovningsfesten, repetitionsmiddag till mottagningen och självfallet bröllopsnatten. Här finner du vackert designade och moderna lokaler och hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad dag med tillhörande fest och en oförglömlig bröllopsnatt. 

Håll ditt event i en elegant lokal med utsikt över hamnen och med ett team av erfarna medarbetare som förstår vikten av detaljerna för att säkerställa att din dag blir perfekt. Vårt duktiga kulinariska team kommer att skapa inspirerande menyer, vår sommelier hjälper dig att hitta de perfekta vinerna och bubblorna, våra bartendrar skapar personliga cocktails för er och våra tekniker på plats säkerställer att dina tal går smidigt och enkelt. Vi ser varmt fram emot att få vara med att göra din speciella dag extra minnesvärd. När det kommer till bröllopslokaler erbjuder vi bland annat Restaurant ONE som har möjligheten att öppnas upp till rummet i anslutning och transformeras till en hel festvåning. I denna festvåning finns en bar, en scen för ett live band eller DJ samt möjlighet till dansgolv. 

 

Bröllopslokal i Göteborg

Vi ser fram emot möjligheten att fira ert bröllop med tilhörande fest i Göteborg. Här möts gäster och bröllopspar av tidslös elegans i kombination med en inbjudande atmosfär samt kunnig personal. Tackvare att lokalerna går att anpassa och är flexibla så kan vi erbjuda allt från mindre och intima bröllop till de riktigt stora bröllopen. Hela första våingen kan förvandlas till en privat festvåning om kan ta upp till 400 personer med egen bar och scen för DJ eller eget band. 

Beroende på antal gäster å kan vi erbjuda många olika lösningar. Bland annat kan vi arrangera en mer intim mottagning på bottenplan där det går att öppna upp till en privat terrass. Den dekoreras smakfullt efter er beställning och lämpar sig för vår- eller sommarbröllop. 

Vi hjälper gärna till med boendealternativ i vår hotelldel för gäster som vill övernatta. Hos oss får ni all service och hjälp som kan behövas för att arrangera hotellrum, utöver festligheterna. 

 

Vårt Team 

Vi har ett fantastiskt köksteam som kommer komponera en unik bröllopsmiddag, duktiga bartenders som tar fram er egna drinklista efter preferenser samt sommelier som kan assistera med att plocka fram ett ljuvligt vinpaket. Vår tekniker hjälper gärna till med ljud och ljus, krävs mer teknisk utrustning så kan detta beställas till. 

Vill du boka en bröllopslokal eller veta mer om hur vi kan arrangera er förlovningsfest, bröllopsmiddag eller bröllopsfest så får ni gärna kontakta oss via telefon eller email för mer information. 

 

Bröllopsnatt i Göteborg

Vi erbjuder ett romantiskt bröllopspaket med boende i ett av våra vackra Penthouse rum med privat terrass som erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp alternativt en av våra Premium Junior Suiter som ligger på de översta våningarna av hotellet. Champagne, chokladtryfflar, fruktfat och en fin bukett rosor väntar på rummet vid din ankomst.

Sov ut i en king size kvalitétssäng från DUX med en lyxig bäddmadrass i dun, lakan av 100% Egyptisk bomull och fluffiga täcken och kuddar innan ni vaknar upp till en underbar Champagnefrukost som serveras på rummet. Skåla in ert äktenskap med ytterligare ett glas Champagne och njut av en mysig morgon tillsammans med sen utcheckning. 

För att boka detta paket, klicka här

En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.
Festlokal och Bankett Göteborg
Festlokal och Bankett Göteborg
En bukett rosor som står på en vit marmorskiva. Bredvid står två glas med champagne.
Penthouse Hotel Riverton - Hotell Göteborg
En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.

Hur mycket kostar ett stort bröllop i Göteborg?

Vi erbjuder helhetsupplevelser som är skräddarsydda efter brudparets önskemål. Priserna varierar då vi tillämpar flexibel prissättning beroende på hur stort sällskapet är samt beroende på vad för mat- och dryckesalternativ ni är intresserad av. Utöver det så tillkommer extrakostnader utefter vad för typ av teknik eller extra utrustning som önskas, om en DJ eller ett live band skall hyras in, eller om hotellrum önskas i samband med eventet.

Vart kan man ha sitt bröllop i Göteborg?

Den moderna och exklusiva miljön på Hotel Riverton erbjuder en underbar omgivning för allt kring din stora dag, från förlovningsfesten, repetitionsmiddag till mottagningen och självfallet bröllopsnatten. Här finner du vackert designade och moderna lokaler och hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad dag med tillhörande fest och en oförglömlig bröllopsnatt. Hos oss kan vi ta emot bröllopsmiddagar och fester upp till 260 personer. Vårt duktiga kulinariska team kommer att skapa inspirerande menyer, vår sommelier hjälper dig att hitta de perfekta vinerna och bubblorna, våra bartendrar skapar personliga cocktails för er och våra tekniker på plats säkerställer att dina tal går smidigt och enkelt. Vi ser varmt fram emot att få vara med att göra din speciella dag extra minnesvärd

Kan man ha buffé på ett bröllop i Göteborg?

Vi rekommenderar att välja en av våra föreslagna menyer till ert bröllop. Vi har ett fantastiskt köksteam som kommer komponera en unik bröllopsmiddag, duktiga bartenders som tar fram er egen drinklista efter preferenser samt sommelier som kan assistera med att plocka fram ett ljuvligt vinpaket. En tallriksserverad middag erbjuder högre service grad från vår sida, en lugnare miljö vid borden utan spring samt att det är ett miljövänligare alternativ då det minskar matsvinn. 

Vad kostar en bröllopsnatt i Göteborg? 

Rumspriserna varierar från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning och självklart beroende på vilket rum du är intresserad av. 

Vi erbjuder ett romantiskt bröllopspaket med boende i ett av våra vackra Penthouse rum med privat terrass som erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp alternativt en av våra Premium Junior Suiter som ligger på de översta våningarna av hotellet. Champagne, chokladtryfflar, fruktfat och en fin bukett rosor väntar på rummet vid din ankomst. Läs mer om paketet här samt se priserna för just det datumet du är intresserad av!