Boka nu
En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.

Bröllop

En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.
Festlokal och Bankett Göteborg
Festlokal och Bankett Göteborg
En bukett rosor som står på en vit marmorskiva. Bredvid står två glas med champagne.
Penthouse Hotel Riverton - Hotell Göteborg
En brud som förbereder sig inför bröllop. Hon har en vit klänning och uppsatt hår.

Hur mycket kostar ett stort bröllop i Göteborg?

Vi erbjuder helhetsupplevelser som är skräddarsydda efter brudparets önskemål. Priserna varierar då vi tillämpar flexibel prissättning beroende på hur stort sällskapet är samt beroende på vad för mat- och dryckesalternativ ni är intresserad av. Utöver det så tillkommer extrakostnader utefter vad för typ av teknik eller extra utrustning som önskas, om en DJ eller ett live band skall hyras in, eller om hotellrum önskas i samband med eventet.

Vart kan man ha sitt bröllop i Göteborg?

Den moderna och exklusiva miljön på Hotel Riverton erbjuder en underbar omgivning för allt kring din stora dag, från förlovningsfesten, repetitionsmiddag till mottagningen och självfallet bröllopsnatten. Här finner du vackert designade och moderna lokaler och hos oss finns alla förutsättningar för en lyckad dag med tillhörande fest och en oförglömlig bröllopsnatt. Hos oss kan vi ta emot bröllopsmiddagar och fester upp till 260 personer. Vårt duktiga kulinariska team kommer att skapa inspirerande menyer, vår sommelier hjälper dig att hitta de perfekta vinerna och bubblorna, våra bartendrar skapar personliga cocktails för er och våra tekniker på plats säkerställer att dina tal går smidigt och enkelt. Vi ser varmt fram emot att få vara med att göra din speciella dag extra minnesvärd

Kan man ha buffé på ett bröllop i Göteborg?

Vi rekommenderar att välja en av våra föreslagna menyer till ert bröllop. Vi har ett fantastiskt köksteam som kommer komponera en unik bröllopsmiddag, duktiga bartenders som tar fram er egen drinklista efter preferenser samt sommelier som kan assistera med att plocka fram ett ljuvligt vinpaket. En tallriksserverad middag erbjuder högre service grad från vår sida, en lugnare miljö vid borden utan spring samt att det är ett miljövänligare alternativ då det minskar matsvinn. 

Vad kostar en bröllopsnatt i Göteborg? 

Rumspriserna varierar från dag till dag då vi tillämpar flexibel prissättning och självklart beroende på vilket rum du är intresserad av. 

Vi erbjuder ett romantiskt bröllopspaket med boende i ett av våra vackra Penthouse rum med privat terrass som erbjuder en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp alternativt en av våra Premium Junior Suiter som ligger på de översta våningarna av hotellet. Champagne, chokladtryfflar, fruktfat och en fin bukett rosor väntar på rummet vid din ankomst. Läs mer om paketet här samt se priserna för just det datumet du är intresserad av!