Boka nu

Vi byter huschampagne

Kom och njut av nya Ruinart Brut i baren

Det är med glädje som vi äntligen kan erbjuda våra champagneälskande kunder ett större och helt unikt sortiment i Göteborg. Vårt nya samarbete med LVMH Group som vinleverantör ger oss bland annat vår nya huschampagne Ruinart Brut. 

Vi jobbar aktivt med att utöka våra vin och champagnelistor i våra restauranger och barer där du nu kommer finna, utöver tidigare sortiment, Ruinart Brut, Ruinart Blanc de Blanc, olika alternativ av Dom Pérignon, Moët samt Krug. På vinsidan så kommer favoriter från Nya Zeeländska Cloudy Bay Vineyards röda och vita viner att representeras ihop med Chateau d'Esclains populära roséviner bland annat.


Världens äldsta Champagnehus

Ruinart är känt som det äldsta etablerade champagnehuset och har producerat champagne sedan 1729, vilket är i nästan 300 år. Deras Ruinart Brut är en harmonisk och elegant champagne framställd av en blandning av Pinot Noir (40-45%), Chardonnay (40%) och Meunier (10-15%) som vi är stolta att erbjuda som vår huschampagne både på glas och flaska.  

Du finner våra nya viner både i vår Lobby bar, The Livingroom och i vår Skybar på 12:e våningen. Välkommen in och prova!