Boka nu

Fars dag med familjen på Riverton

Fars Dag i Göteborg - En dag att minnas

Samla hela familjen och visa din pappa, man eller god vän uppskattning på fars dag! Det finaste du kan ge bort är en upplevelse tillsammans där ni får kvalitetstid och skapar trevliga minnen ihop. Ge bort en lyxig upplevelse på Hotel Riverton i Göteborg. Vi har samlat våra bästa tips på en rad olika alternativ som du kan ge bort i present till fars dag. 
 

Bjud pappa på en kulinarisk upplevelse

Glöm allt stök med kastruller och disk. Samla familj och vänner och njut av en god middag i View Skybar & Restaurant på 12:e våningen av Hotel Riverton med fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. Bjud pappa på en kulinarisk upplevelse på fars dag.

Hotellfrukost och morgonspa

Starta dagen på bästa sätt med hotellfrukost och morgonspa i vårt fina Serenity Spa. Njut av den inbjudande atmosfären och återhämta dig i vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi-, ång- eller torr bastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge. 

Ge bort en lyxig hotellupplevelse

Vad passar bättre än vårt Snoozy Sunday paket? om du vill ge bort en lyxig upplevelse med Övernattning, entré till Serenity Spa & Gym, välkomstdrink i The Livingroom, sen utcheckning och hotellfrukost ingår.

Spa paket

Välj ert favoritrum, njut av vårt fina Serenity Spa paket och sov ut i sköna DUX-sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun innan ni vaknar upp till en underbar hotellfrukost.

Presentkort

Ge bort ett presentkort med en lyxig upplevelse - välj själv om du vill ge bort en summa som kan användas på hotellet eller en specifik upplevelse.
 

Läs mer om våra Fars Dag tips på vår Fars Dag sida.