Boka nu

Djurvänliga

Ta med din värdefulla vän

Undvik att lämna bort din värdefulla vän och ta med din hund på din nästa resa till Göteborg. Vi älskar fyrbenta familjemedlemmar och ser fram emot att välkomna dem som en av våra egna. 

För att säkerställa en så trevlig vistelse för dig själv och andra gäster som möjligt, så uppskattar vi att du upphåller våra riktlinjer och vår djurpolicy. 
 

Innan och under ankomst

Husdjur får inte överstiga 12 kg och måste passa in i en standard transportväska som är kabincertifierad (enligt flygplansmått vid medtag av husdjur). När vi säger husdjur, menar vi en hund, kontakta oss om du vill ta med en annan typ av husdjur eller större än vår policy så vi ska göra vårt bästa för att bemöta dina önskemål. Det får max vara en hund per rum. 

För att vi ska kunna ta emot dig och din hund måste du boka ett djurvänligt rum vid bokningstillfället och få en separat bekräftelse från hotellet. Vi har begränsad tillgänglighet på våra djurvänliga rum; därför är det viktigt att kontakta oss i förväg. Du kan boka ditt rum per telefon eller e-post.

För allas säkerhet ser vi att din hund är uppdaterad med de senaste vaccinationerna och är väluppfostrad. Alla gäster som checkar in på hotellet med husdjur måste skriva under ett djurpolicyavtal samt ange telefonnummer till nödsituationer. 

Rum med djur kräver lite extra städning från vårt Housekeeping team, därför debiterar hotellet en serviceavgift på 500 SEK per vistelse för gäster med husdjur i våra Superiorrum. För våra Premiumrum debiteras en serviceavgift på 700 SEK per vistelse. Avgiften återbetalas inte.

Håll gärna uppsikt över din hund under vistelsen så diverse extra rengörings- eller förstörelseavgifter inte tillkommer.  
 

Under din vistelse

Hundar får inte lämnas obevakade på hotellrummet och de får inte vistas lösa i någon av våra restauranger. Din hund är välkommen till våra restauranger och barer i en transportväska. Detta utesluter frukost där vi tyvärr inte accepterar några djur. 

Vi förstår att din hund blir exalterad, men all störning som skäll måste begränsas så gott det går för att se till att andra gäster inte blir besvärade under sin vistelse. Husdjur måste alltid hållas i koppel i alla hotellområden. Du måste plocka upp efter din hund, både på hotellfastigheten och i vårt grannskap.

För både din hund och vår personals säkerhet ser vi gärna att ägaren är närvarande vid städningen, alternativt att rummet är tomt. Vänligen ring receptionen så schemalägger vi en tid för städning.

Vänligen respektera att inga husdjur är tillåtna i möblerna.