Djurvänliga

Ta med din värdefulla vän

Undvik att lämna bort din värdefulla vän och ta med din hund på din nästa resa till Göteborg. Vi älskar fyrbenta familjemedlemmar och ser fram emot att välkomna dem som en av våra egna. 

Vi på Hotel Riverton är glada över att kunna ta emot dig och din väluppfostrade hund vid din nästa vistelse. För att säkerställa en så trevlig vistelse för dig själv och andra gäster som möjligt, så uppskattar vi att du upphåller våra riktlinjer och djurpolicy. 

 

Innan och under ankomst

Hotellet tar gärna emot din hund om det är uppfostrat på lämpligt sätt, lyder husse/matte och uppfyller de lokala lagstiftningskraven. Husdjur får inte överstiga 12 kg och måste passa in i en standard bur/resväska som är kabincertifierad (enligt flygplansmått vid medtag av husdjur). 

För att vi ska kunna ta emot dig och din hund måste du boka ett djurvänligt rum vid bokningstillfället och få en separat bekräftelse från hotellet. Vi har begränsad tillgänglighet på våra djurvänliga rum; därför är det viktigt att kontakta oss i förväg. Du kan boka ditt rum per telefon eller e-post.

För allas säkerhet kräver vi att din hund är uppdaterad med de senaste vaccinationerna och är av en icke-aggressiv ras. Alla gäster som checkar in på hotellet med husdjur måste skriva under ett djurpolicyavtal samt ange telefonnummer till nödsituationer. 

Rum med djur kräver lite extra städning från vårt Housekeeping team, därför debiterar hotellet en serviceavgift på 500 SEK per vistelse för gäster med husdjur i våra Superiorrum. För våra Premiumrum debiteras en serviceavgift på 700 SEK per vistelse. Denna avgift kompenserar de extra rengöringskostnader som tillkommer. Avgiften återbetalas inte.

Håll gärna uppsikt över din hunds beteende under vistelsen så diverse extra rengörings- eller förstörelseavgifter inte tillkommer.  

 

Under din vistelse

Hundar får inte lämnas obevakade på hotellrummet och de får inte vistas lösa i någon av våra restauranger. Din hund är välkommen till våra restauranger och barer i en resväska, under antagandet att de är väl uppförda. Detta utesluter frukost där vi tyvärr inte accepterar några djur. 

Vi förstår att din lurviga vän blir upphetsad, men all störning som skall måste begränsas för att se till att andra gäster inte blir besvärade under sin vistelse. Husdjur måste alltid hållas i koppel i alla hotellområden. Du måste plocka upp efter din hund, både på hotellfastigheten och i vårt grannskap.

Housekeeping kommer inte att städa rum med obevakade husdjur, ring receptionen för att schemalägga en tid för städning. Vi kommer inte att försöka städa rummet om ägaren inte är närvarande och hunden är i rummet.

Vänligen respektera att inga husdjur är tillåtna i möblerna och det får max vara en hund per rum. 

Ledningen erhåller sig rätten att vägra ge service till alla gäster som inte följer Rivertons djurvänliga policy. När vi säger husdjur, menar vi en hund, kontakta oss om du vill ta med en annan typ av husdjur eller större än vår policy så vi ska göra vårt bästa för att bemöta dina önskemål.