Boka nu

Fira Mors Dag

Mors Dag Firande

Det är dags att ge tillbaka till kvinnan i ditt liv – oavsett om det är din mamma, mormor, farmor, svärmor eller bästa vän. Fira Mors Dag hos oss i Göteborg!

Mors Dag erbjudande 25%

Vi är glada över att ha dig som vår medlem och vill därför erbjuda dig 25% rabatt på valfri rumskategori med vårt Mors Dag erbjudande den 26 maj. Vi garanterar alltid bästa pris när du bokar direkt med oss.

Det finns inget finare än att dela en upplevelse tillsammans, skapa minnen och njuta av kvalitetstid. Varför inte överraska din mamma med en lyxig vistelse som hon kanske inte skulle unna sig själv? På Hotel Riverton kan ni njuta av en natt i sköna DUX-sängar, omgivna av fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun, samt sängkläder i 100% Egyptisk bomull. Vakna upp till en härlig hotellfrukost och börja dagen på bästa sätt.

Mors Dag erbjudandet inkluderar:

Övernattning i valfri rumskategori
Välkomstdrink i The Livingroom
Entré till Serenity Gym
Hotellfrukost

Logga in för att boka erbjudandet och ge din mamma en oförglömlig Mors Dag!

På Mors Dag kommer vi även att erbjuda exklusiv Afternoon Tea och en utsökt 3-rätters middag i View Skybar & Restaurant. 
 

Afternoon Tea

Med fönster från golv till tak och vackra vyer över Göteborgs hamninlopp, serverar vi Afternoon Tea med lyxiga smakupplevelser i en avkopplande miljö. Njut av nybakade scones, delikata bakverk och noggrant utvalda teer och Champagne – en underbar gest för att skämma bort mamma eller någon annan du håller kär.

Afternoon Tea 425 SEK
Vår Afternoon Tea inkluderar utsökta bakverk, desserter, snittar och scones, serverade med säsongens sylt och curds, tillsammans med ett rikt utbud av teer från Tea Masters.

Ruinart Champagne 635 SEK
För en extra touch av lyx, njut av vår Afternoon Tea med ett glas Ruinart Brut Champagne.
 

Mors Dag middag

Slå er ner hos oss i View Skybar & Restaurant söndagen den 26 maj och njut av en spektakulär utsikt över Göteborg medan ni uppvaktar er mamma med en fantastisk 3-rätters middag.

För dem som föredrar a la carte, erbjuder vi även vår vanliga meny för en mer flexibel middagsupplevelse. Vår meny är präglad av närheten till havet och fokuserar på utvalda råvaror från västkusten. Inspirerade av vår kärlek till den svenska västkusten kombinerar vi lokala smaker med internationella influenser för en unik och smakfull matupplevelse.
 

Erbjudande – Afternoon Tea & Spa

Varför inte göra din söndag extra speciell genom att kombinera vår Afternoon Tea med en avkopplande stund på vårt Serenity Spa & Gym? Boka vårt söndagserbjudande och börja eller avsluta dagen med vår Afternoon Tea, serverad från klockan 15:00 den 26 maj i View Skybar & Restaurant på våning 12. Efter det är du varmt välkommen till den lugna atmosfären i Serenity Spa, njut av vår uppvärmda inomhuspool, aromterapi, ång- eller torrbastu eller koppla av i din egen takt i vår Spa Lounge.

Pris: 925 SEK per person

Boka din upplevelse direkt med oss på telefonnummer +46 31 750 10 00 eller via e-post på riverton@riverton.se