Boka nu
Serenity Spa by Riverton

Spaerbjudande Göteborg

Ge dig själv en välförtjänt paus och varva ner i Serenity Spa när du bor hos oss på Hotel Riverton, i Göteborg. En plats som får dina stressnivåer att sjunka och ditt välbefinnande och din kreativitet ökar. Slappna av i vår uppvärmda inomhuspool, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge.

Designen fokuserar på jordnära toner och material som skapar en lugnande atmosfär, vi vill att du ska känna harmoni för att kunna släppa din vardag för ett litet tag. Det är en estetiskt enkel och lugn miljö som hjälper dig att fokusera på din hälsa och ditt välmående.

Vi erbjuder tre olika bastur: aromaterapi-, ång- och torrbastu. Vår aromaterapibastu får din kropp att slappna av, förbättrar ditt humör och uppfriskar ditt sinne. De eteriska oljorna absorberas i blodomloppet och metaboliseras i kroppen, vilket resulterar i hälsofördelar. Samtidigt som ångbastun hjälper dig att lindra stress, förbättrar din hudhälsa och bidrar till kroppsrening.

Vi erbjuder en rad olika Spaerbjudanden i Göteborg, välkommen att boka in dig och njuta av vårt fina Serenity Spa!

Serenity Spa weekday

Boka vårt paket Serenity Spa Weekday och unna dig lite vardagslyx. Välj ditt favoritrum, njut av vårt Spa och sov ut i sköna DUX sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun innan du vaknar upp till en av Sveriges bästa frukostar.

Serenity Spa Weekend

Boka vårt paket Spa Weekend i Göteborg och njut av en Spahelg! Välj ditt favoritrum, njut av vårt Spa och sov ut i sköna DUX sängar med fluffiga täcken och kuddar från Norsk Dun innan du vaknar upp till en av Sveriges bästa frukostar.

24 Hours Retreat

Med vårt paket 24 Hours Retreat kommer du bort ifrån vardagen och får en paus med avkoppling på Spa, god mat och dryck och avslutningsvis en sovmorgon med sen utcheckning kl. 14:00. 

Indulgent Staycation

Vårt helgpaket Indulgent Staycation inkluderar allt du behöver för en lyckad getaway. Övernattning, entré till Serenity Spa & Gym, välkomstdrink, 3-rätters middag och frukostbuffé.

Snoozy Sunday

Sköna söndag, veckans mysigaste dag! Boka Snoozy Sunday och avsluta veckan med avkopplande timmar i Serenity Spa.

Afternoon Tea & Spa

Boka vårt erbjudande Afternoon Tea & Spa och kombinera Afternoon Tea med avkoppling i Serenity Spa. Vår Afternoon Tea består av delikata bakverk, desserter, snittar och scones, serverade med sylt och curds efter säsong tillsammans med ett brett urval av téer och Champagne. Pris: 925 SEK per person.

Breakfast & Morning Spa

Med vårt ebjudande Breakfast & Morning Spa får du njuta av vår goda frukostbuffé där du hittar ett generöst utbud av varma och kalla godsaker, efter frukosten är du varmt välkommen till Serenity Spa. Pris: 845 SEK per person.