Boka nu
Staycation Hotel Riverton Göteborg

Staycation Göteborg

Indulgent Staycation

Unna dig själv och en speciell person en minnesvärd vistelse på Hotel Riverton med vårt paket Indulgent Staycation. Välj ditt favoritrum för en weekend och njut av en högklassig staycation i hjärtat av Göteborg. Vi erbjuder en helhetskänsla som börjar med en avkopplande upplevelse i vårt nya Serenity Spa, fortsätter med en välkomnande drink och middag med en av Göteborgs mest magnifika utsikter och avslutas med en hotellfrukost som får dig att vakna upp helt utvilad och redo för en ny dag.

I Göteborg finns hela storstadens utbud av shopping, kultur och nöjen, men med fördelen att det aldrig är långt att ta sig någonstans. Bara några minuters promenad från hotellet kan du utforska Rosenlundskajen, den charmiga stadsdelen Haga, ta in panoramautsikten från Skansen Kronan eller upptäcka Göteborgs modescen med lokala designers längs Kungsgatan och Magasingatan.

INKLUDERAR

Övernattning i valfri rumskategori
Entré till Serenity Spa & Gym
Tofflor att ta med hem
Välkomstdrink i The Livingroom
3-rätters middag i View Skybar & Restaurant
Hotellfrukost


Shoppinggator i Göteborg

Göteborg är en stad som erbjuder en unik shoppingupplevelse för alla smaker och budgetar. Under din staycation på Hotel Riverton får du möjlighet att upptäcka stadens spännande butiker, varuhus och shoppingcenter, med allt från internationella märken till lokala och hållbara produkter. Här är några av de bästa platserna att besöka för att shoppa i Göteborg:

Avenyn
Haga Nygata
Magasinsgatan
Kungsgatan
Nordstan
Saluhallen


Mysiga caféer

Det finns flera mysiga caféer i vårt närområde. En kort promenad från hotellet finner ni en av stadens äldsta stadsdelar, Haga. Känd för sina pittoreska kullerstensgator och traditionella caféer, stanna till på Café Husaren och unna dig en Hagabulle, en gigantisk klassisk kanelbulle. Nedan kommer en lista med våra bästa cafétips!

Café Husaren 
Da Matteo
Kafé Magasinet
Brogyllen
Gelaterian Göteborg
Mr Cake


Naturupplevelser mitt i stan

Göteborg är känt för sin vackra och mångsidiga natur, och under din staycation på Hotel Riverton får du chansen att utforska stadens många grönområden och parker. Här är några av de natursköna platserna du kan besöka för att ta en paus från stadens brus och njuta av frisk luft och grönska:

Trädgårdsföreningen
Slotsskogen
Botaniska Trädgården


Konst och Kultur

Göteborg är hem till en mängd muséer, gallerier, teatrar och konserthus som erbjuder något för alla intressen och smaker. Här kommer några av de höjdpunkter du inte vill missa under ditt besök i Göteborg:

Göteborgs konstmuseum
Universeum
Göteborgs Stadsteater
Göteborgs Operan
Röhsska Museet
Maritiman
Kulturkalaset


Ifall du är intresserad av mat och dryck är ett besök i Stora Saluhallen och Feskekôrka ett måste, en historisk fiskmarknad där du kan smaka på färsk fisk och skaldjur direkt ifrån havet. Oavsett om du är turist i din egen stad eller besöker Göteborg för första gången, kommer en staycation här att ge dig en minnesvärd och avkopplande upplevelse som du sent kommer att glömma.