Boka nu
Goteborg & Co Varvet2019 Peter Kvarnstrom

Göteborgsvarvet 2024

Bo på Hotel Riverton under Göteborgsvarvet

Sov ut i sköna DUX-sängar med duntäcken- och kuddar och fyll på med en energifylld hotellfrukost innan det är dags att bege sig mot start. Hotellet ligger en kort spårvagnstur från start och mål vid Slottskogsvallen, ta nummer 1 från Stenpiren till Botaniska Trädgården och gå den sista biten.

Lägg till eller boka vårt Spapaket och gå direkt in i vårt fina Serenity Spa efter loppet för att njuta av vår uppvärma inomhus pool, värmesängar, våra tre olika bastur eller varva ner i vår Spa Lounge. Fira dagens prestation i View Skybar & Restaurant och spendera kvällen med god mat och dryck till en fantastisk utsikt över Göteborgs hamninlopp. 

Members Rate 12%

Vi erbjuder 12% rabatt till alla medlemmar med vår Members Rate - logga in för att boka!
Erbjudandet inkluderar: Övernattning i valfri rumskategori, välkomstdrink i The Livingroom, hotellfrukost och entré till Serenity Gym. 

Serenity Spa Weekend

Boka vårt paket Spa Weekend i Göteborg och få fri tillgång till Serenity Spa under hela din vistelse.
Paketet inkluderar: Övernattning i valfri rumskategori, entré till Serenity Spa & Gym, tofflor att ta med hem, välkomstdrink i The Livingroom och hotellfrukost. 

Slappna av i vår uppvärmda inomhuspool, njut av våra upplevelseduschar och bastur, eller varva ner i din egen takt i vår Spa Lounge. Hotel Riverton erbjuder tre olika bastur: aromaterapi-, ång- och torrbastu. Vår aromaterapibastu får din kropp att slappna av, förbättrar ditt humör och uppfriskar ditt sinne. De eteriska oljorna absorberas i blodomloppet och metaboliseras i kroppen, vilket resulterar i hälsofördelar. Samtidigt som ångbastun hjälper dig att lindra stress, förbättrar din hudhälsa och bidrar till kroppsrening.

Göteborgsvarvet

Göteborgsvarvet är inte bara världens största halvmaraton utan även en stor folkfest som du bara inte vill missa. Loppet startade 1980 med 1 800 deltagare, och sedan dess har det växt betydligt. Numera deltar ungefär 60 000 glada löpare varje år och tar sig igenom de 21 kilometerna i Göteborg.

Starten går från Slottskogen och banan tar löparna genom det charmiga Majorna. Sedan fortsätter man över till Eriksberg och Lindholmen via Älvsborgsbron, med en vacker sträcka längs vattnet, och sedan via Frihamnen mot Hisingsbron som leder tillbaka mot stadskärnan. Där tar man sig upp på Avenyn och sedan via Linné tillbaka till målet i Slottsskogen. Under loppet finns det massor av människor längs vägen som hejar glatt på alla löpare ända fram till målgången. Det är ett perfekt sätt att upptäcka och njuta av Göteborg!

För de som tycker att 21 km är lite för långt finns det alternativ som Trailvarvet (11,5 km), Stafettvarvet (5 löpare x 4,2 km), Specialvarvet (2,1 km eller 3,3 km) och Cityvarvet (4,3 km), vilka erbjuder kortare distanser.

Det finns verkligen något för alla, även de minsta löparna kan vara med. Lilla varvet är anpassat för dem. Barn mellan 7-10 år springer 1,3 km och de mellan 11-13 år springer 2,4 km. För de allra minsta mellan 0-6 år finns Minivarvet, en 250 meter lång sträcka i Slottsskogen.

Ta med dina nära och kära, checka in hos oss på Hotel Riverton och njut av både en folkfest och en härlig hotellvistelse!