Restauranger på Hotel Riverton

Festlokal & Middagar

Vi på Hotel Riverton hjälper er till ett lyckat företagsevent i centrala Göteborg. Hos oss kan ni arrangera större middagar, företagsfester, bröllop eller julbord och njuta av en festlig kväll tillsammans

Vi på Hotel Riverton hjälper er till ett lyckat företagsevent i centrala Göteborg. Hos oss kan ni arrangera större middagar, företagsfester, bröllop eller julbord och njuta av en festlig kväll tillsammans i våra festlokaler.

Med plats för upp till 250 gäster är våra festlokaler väl anpassade för fest och underhållning i stor skala. Maten utgör ofta det centrala vid ett event och våra kockar

Vi på Hotel Riverton hjälper er till ett lyckat företagsevent i centrala Göteborg. Hos oss kan ni arrangera större middagar, företagsfester, bröllop eller julbord

Vi på Hotel Riverton hjälper er till ett lyckat företagsevent i centrala Göteborg. Hos oss kan ni arrangera större

Vi på Hotel Riverton hjälper er till ett lyckat företagsevent i centrala Göteborg. Hos oss kan ni arrangera större middagar, företagsfester, bröllop eller julbord och njuta av en festlig kväll tillsammans i våra festlokaler.

Med plats för upp till 250 gäster är våra festlokaler väl anpassade för fest och underhållning i stor skala. Maten utgör ofta det centrala vid ett event och våra kockar komponerar ihop säsongsanpassade menyer för större sällskap med stor omsorg. Väljer du även till ett dryckespaket, tar vi fram noga utvalda drycker som kompletterar maträtterna. Vår erfarna personal gör också allt för att er dukning och servering ska bli både stilfull och högklassig.

Från vårt läge i centrala Göteborg tar man sig enkelt med spårvagn eller buss till Göteborgs Centralstation på ca 5 minuter, vilket gör det snabbt och enkelt att hitta hit. Har ni gäster som vill övernatta, kan vi erbjuda hotellrum till förmånliga priser.

Restaurant ONE

Vår eventrestaurang, Restaurant ONE, ligger på första våningen med en modern och varm inredning. Lokalen rymmer upp till 250 sittandes gäster för middag och här skapas en stämningsfull och avslappnad känsla med mindre grupper av bord. Här finns det även möjlighet att lägga till en scen, dansgolv och en bemannad bar. Vi skräddarsyr gärna festligheterna efter era specifika önskemål. Våra många och nära samarbetspartners lever för festfix och partytricks och vi hjälper gärna till med förslag på underhållning eller musikarrangemang.

Kongressen

I direkt anslutning till vår eventrestaurang ligger lokalen Kongressen som kan användas separat eller slås ihop med Restaurant ONE till en festvåning med nästan obegränsade möjligheter. I den här festlokalen kan ni ha mingel för 300 personer eller 150 sittande matgäster. Skapa en stämningsfull bankett med ståtliga långbord eller en skönt avslappnad känsla med öar av bord och plats för underhållning. 

Lokalen har en fast scen på 22 kvm, ljuddämpande matta, hörslinga, ljud– och ljusanläggning, takmonterad projektor samt PA-system. Allt det där som behövs för att skapa den rätta stämningen för olika tillfällen.

Är du nyfiken på hur du kan utforma ditt arrangemang? Kontakta oss så skapar vi ett förslag utefter era önskemål och behov

Läs mer läs mindre
Upp